A népszerű modell bátyjának vicces képei igazolják, hogy a testvérek mindig szivatják egymást

Swantje Paulina, más néven Swalina egy nagyon népszerű modell, aki nagyon szokatlan és lenyűgöző megjelenéssel rendelkezik. Nagyon hamar felfigyeltek rá, mert egész arcát szeplők ékesítik és arra ösztönzi a lányokat, hogy szeressék saját magukat, akármilyen szépséghibájuk van, vagy akármennyire tökéletlennek érzik magukat. Ennek az egyedi szépségnek van egy jó humorú bátyja, Linus Jasper, aki remek módot talált arra, hogy kifigurázza híres testvérét. Persze nem rosszindulatból csinálta, hanem merő szeretetből és a két testvér amúgy is szokta egymást heccelni.

Ma azokat a képeket szeretnénk veletek megosztani, amin Linus megpróbálja leutánozni testvére, Swalina képeit.

Mint ahogy feljebb is említettük Swalina és bátyja sokszor ugratják egymást. Linus, körülbelül 3 évvel ezelőtt, kezdte el kifigurázni testvérét, és ezeket a képeket meg is osztotta az interneten.

“Lassan unalmassá válik az Instagram. A végtelen mennyiségű modellbejegyzés már unalmassá vált, főleg, hogy mindenki modellnek érzi és képzeli magát.” – mondta Linus.

“Swalina egy idő után óriási követőbázisra tett szert, ezért mint egy szerető és gondoskodó nagy testvér elkezdtem kifigurázni őt.” – folytatta Linus.

Emiatt a kis malőr miatt a fiatal modell nem lett ideges, és nem bosszankodott mikor meglátta, hogy tesója mit csinált.

“Ha jól emlékszem azt mondta: Te mit csináltál? Na ezért megfizetsz, csak várd ki a végét.” – Mesélt Jasper.

Sokan azonban nem tudják, hogy a bátyó képeit ő maga készítette el, így részt vett saját Instagram oldalának “szabotálásában”.

“Van egy aprócska titok, amiről senki sem tud. Valójában ő az, aki segített nekem ezeket a képeket elkészíteni. Szóval szigorúan nézve segít nekem saját magát kigúnyolni.” – árulkodott a modell testvére.

Swalina viszont még mindig nem állt bosszút testvérén, és biztos benne, hogy valami nagy durranásra készül ellene.

“Biztos vagyok benne, hogy már dolgozik gonosz kis tervén. Persze megpróbálhatja, de ne higgye, hogy nem fogok ellenállni.” – folytatta Jasper.

Annak ellenére, hogy Linus már több képet is készített, a kedvence mégis ez a fenti görögdinnyés fotó.

“A kedvenc képem, amikor a görögdinnyét tartom. Nem tudom miért, talán az abszurditása miatt.”

Azt viszont sikerült megtudni, hogy nem tervezi más modellek képeit kifigurázni.

“Eme képek csak egy jópofa vicc részei, ami köztem és a testvérem között van. Senkinek sem kell félnie attól, hogy hasonló képeket készítek. Végül is nagy testvér vagyok és a tesók állandóan heccelik egymást.”

Biztosra vesszük, hogy ezek után is ki fogja figurázni a testvére képeit, ami szuper hiszen megmutatja a valódi kapcsolatot a két testvér között és, hogy mennyire szeretik egymást.

Nektek van testvéretek? Ki szoktátok figurázni őt?

betöltés...