Egyből mém lett abból a kisbabából, aki mogorva tekintettel látta meg a napvilágot

Egy kisgyermek születése a legcsodálatosabb dolog az életben. Tény, hogy bizonyos időszakok és a szülés előtti órák olykor fájdalmasak és kellemetlenek, de az újszülött arcocskája, kezecskéje, minden rossz dolgot és emléket egy szempillantás alatt elfeledtet. Ez azért van, mert az édesanya meglátja, hogy kit óvott és féltett 9 hónapon keresztül, és látja, mennyire törékeny a kis teste, mekkora szüksége van még mindig arra, hogy vigyázzanak rá és megóvják a bajtól. Vannak kisbabák, akik mosolyogva bújnak ki édesanyjukból, ám február 13-án egy olyan kislány látta meg a napvilágot, Rio de Janeiróban, aki elképesztően félelmetesen nézett a műtőben álló emberekre. Az Isabela Pereira de Jesus névre keresztelt kislány arckifejezését Rodrigo Kunstmann fotós kapta lencsevégre és a kép futótűzként terjedt el az interneten. Olyannyira meglepett mindenkit az ábrázata, hogy már el is kezdtek vele mémeket gyártani.

Íme a fotó, ami a születése pillanatában készült róla:

Persze sokan azzal viccelődtek a kép alatt, hogy megpróbáltak bizonyos mondatokat, gondolatokat az arckifejezéséhez társítani és így születtek meg a következők:

“Tegyetek vissza!”

“Szégyen! Nincs egy árva rongyom sem, pedig ma van a születésnapom”

“Kérek egy kávét, de azonnal!”

“Majd ha készen állok, akkor szólni fogok”

“Azonnal hívjátok a főnököt, beszélni akarok vele a helyzettel kapcsolatban! Követelem, hogy tegyetek vissza oda, ahonnan kivettetek!”

Egy ilyen jellegű mém is hamar kikerült az internetre:

Ti mit gondoltok, tényleg ennyire elégedetlen lenne a kishölgy a kialakult helyzettel, vagy csak puszta véletlennek köszönhetjük ezt az arckifejezést?

betöltés...