A csillagjegyed elárulja, miért nem találsz normális pasit magadnak.

Az emberek többsége szeretne hosszan tartó, akár életre szóló társat választani magának, ám ez nem minden esetben történik meg. Olykor nagyon sokat kell várni arra, hogy a megfelelő ember, vagyis az igazi belépjen az életükbe és teret engedjenek a boldogságnak. Mivel mindenki más habitussal és értékrenddel rendelkezik, ezért még nehezebb megtalálni azt, aki valóban a lelki társuk lehet. A csillagjegyek nagyon sok információt elárulhatnak arról, hogy például Te, miért nem találtad még meg a lelki társadat. Jöjjenek hát a zodiákus jegyek, amik minden titokra fényt derítenek.

Kos

A kosokról az a hír járja, hogy fejjel mennek a falnak, ami igaz is, hiszen általában egyből fejest ugranak a dolgokba anélkül, hogy végiggondolnák a következményeket. Pontosan ebből kifolyólag tartják őket hirtelen embereknek. Nem lehet nekik semmilyen tanácsot adni, mert az a tuti, amit ők mondanak még akkor is, ha később kiderül, hogy nem volt igazuk. Ha kos partnert akarsz magadnak akkor készülj fel, hogy örökös kompromisszumok várnak rád a jövőben.

Bika

A bikák szülöttei általában úgy érzik, hogy nem találják senkiben azt, aki méltó lenne arra, hogy a lelki társuk legyen. Emiatt nagyon sok negatív érzés halmozódik fel a lelkükben, amivel egy falat építenek maguk köré. A legtöbb ilyen csillagzat alatt született emberből hiányzik az empátia érzése, ami még magányosabbá teszi őket. Ha valaki egy bikát szeretne társnak, akkor kitartóan kell küzdenie azért, hogy a falait lebontsa vagy megmássza, ezen felül pedig nagyon megértő természetnek kell lennie.

Ikrek

Az ikrek csillagzat alatt született emberek nagyon kiszámíthatatlanok, mondhatni olyanok, mint az időjárás. Képesek egyik pillanatról a másikra megváltoztatni a kedvüket, véleményüket, álláspontjukat. Senkiben sem bíznak, ezért nagyon nehéz elnyerni a bizalmukat és a szerelmüket is. Csak akkor engednek közel a szívükhöz, ha bizonyítottál nekik. A körülményesség miatt nagyon nehezen bukkannak rá az igazira, aki lelki társuk lehet. Amennyiben a kiszemelted ikrek, akkor kösd fel a gatyád és ne add fel a harcot.

Rák

A rákok kifejezetten érzékeny és érzelmes emberek, akik hisznek abban, hogy mindenkinek van egy igaz és őszinte társa a világon, csak meg kell őt találni. Ha kell éveket képesek várni, csakhogy eljöjjön az igazi, bár ilyenkor hajlamosak hátat fordítani embertársaiknak. Ennek elkerülésére fontos, hogy mindig nyitottak maradjanak másokkal szemben.

Oroszlán

Az oroszlánok elég egoista emberek, akik szeretnek a középpontban lenni. Pontosan ez az oka, hogy nem találják meg a lelki társukat, mert náluk senki sem lehet fontosabb. Akkora önbizalommal vannak ellátva, amivel sajnos elriasztják maguktól a potenciális partnereket. A viselkedésüknek köszönhetően sokan arrogánsnak találják őket. Ha a kiszemelted egy oroszlán, akkor tudd, hogy addig lesztek alá-fölé rendelt viszonyban, míg ki nem vívod a tiszteletét és egyenlőként nem bánik veled.

Szűz

Rettenetesen féltékeny emberek, ezért csak nagyon keveseknek van bátorsága komolyabb kapcsolatba bonyolódni velük. Csak akkor lesznek képesek megtalálni a lelki társukat, ha ők kezdeményeznek. Fontos, hogy extrovertáltak és őszinték legyenek különben a soha nem jön el az igazi szerelem.

Mérleg

A mérleg csillagzat alatt született emberek mindig mások életével vannak elfoglalva, ahelyett, hogy a sajátjukkal törődnének. Néha viszont pont ellenkezőleg viselkednek és a saját magánéletüket helyezik olyannyira előtérbe, amivel hátat fordítanak a barátaiknak. Képtelenek megtalálni az egyensúlyt a társas kapcsolatok és a civil élet között. Olyan emberek között érzik jól magukat, akiknek hasonló érdeklődési köre van, mint nekik és hasonlóan gondolkodnak az élet dolgairól.

Skorpió

A skorpiók nagyon hangulat emberek, ugyanis az egyik pillanatban képesek lehozni neked a csillagokat az égről a másikban viszont nagyon gonosz és aljas dolgokat tudnak művelni. Nagyon nehéz őket kiismerni, jó nagy türelem kell hozzá. El tud borulni az elméjük, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy azt ők eltervezték. A viselkedési stílusuk miatt képtelenek megtartani hosszú távon a partnerüket.

Nyilas

A nyilasok már anélkül elkezdenek ítélkezni egy adott illető fölött mielőtt megismernék. Elég magasra teszik a mércét, amit nehéz megütni. Úgy érzik, nincs hozzájuk méltó társ, ezért nagyon nehezen találnak párra. A legjobb lenne, ha valóban megismernék az embert mielőtt kikiáltanák, hogy nem szimpatikus a számukra.

Bak

A bakok legnagyobb hibája, hogy nagyon rá akarják erőltetni másokra a saját véleményüket. Szerintük csak nekik lehet igazuk, ezért meg sem fordul a fejükben, hogy bármikor is kompromisszumot kössenek. Emiatt nem igazán tisztelnek másokat és idejük nagy részében elég mogorvák tudnak lenni. Jó lenne, ha nem gondolnák magukról azt, hogy ők valamivel is többek, mint a többi ember.

Vízöntő

A vízöntők igazi álmodozó emberek, akik elég heves természettel vannak megáldva. Ahelyett, hogy csak egy dologra koncentrálnának általában rengeteg ötlet és terv körvonalazódik a fejükben, amit igyekeznek megvalósítani. Nem igazán tűrik el, ha valaki megpróbálja őket lekorlátozni, ha viszont valaki mégis megteszi, akkor azt mindenféle magyarázat nélkül faképnél hagyják.

Halak

Annak ellenére, hogy tisztában vannak vele, nekik van igazuk és ez később be is igazolódik, mégsem szállnak szembe senkivel sem. Kerülik a konfliktusos helyzeteket, ha lehet inkább témát váltanak. Egy párkapcsolatban ez nagyon nem jó hozzáállás, mert egy idő után a felhalmozódott érzések kitörhetnek belőlük. Szeretnek olyan emberek között lenni, akiknek élvezik a társaságát és bizalmát. Minden erejüket össze kell szedniük, hogy ne veszítsék el a saját hitüket.

Te milyen csillagzat alatt születtél?

betöltés...