22 híres ember, akikről nem tudtuk, hogy rokonok

A legtöbb embert érdekli a családfája, hogy kivel állhat rokonságban, kapcsolatban, honnan jöttek az őseink, honnan származunk. A legtöbbször nem is gondolnánk, hogy bizonyos sztárok vagy közéleti szereplők is rokonságban állhatnak egymással. Talán még ők maguk sem tudják, hogy kikkel is rokonok pontosan. Most nézzük, melyek ezek a meglepő rokoni szálak:

1.Ben Affleck és Matt Damon

Gyerekkori barátok és kollégák. Szakmájukban pedig rendkívül sikeresek, díjakat halmoznak fel a polcaikra évről-évre. De nemcsak a barátság köti össze őket, hanem távoli unokatestvérek is. Talán ezért van köztük ilyen jó összhang.

2. Beyoncé és II.Erzsébet királynő

Beyoncé már saját jogán a pop egyik királynője, azonban kevesen tudják, hogy huszonötöd ágról ugyanis Erzsébet királynő unokatestvére, vagyis II. Henrik király részéről, aki 1154 és 1189 között uralkodott az országban, kötődik a királyi családhoz.

3. Melissa McCarthy és Jenny McCarthy

Bár a két csodás színésznő osztozik a vezetéknevén, de nem testvérek. Viszont a rajongók rájöttek, hogy ennek ellenére van közöttük rokoni szál, mivel édesapjaik unokatestvérek.

4.Kate Middleton, Dakota és Elle Fanning

Bár a Fanning-nővérekről kevesen gondolják, hogy közük lenne a királyi házhoz, de mégis így van. Kate Middleton-nal távoli rokonok, azonban közös bennünk, hogy mind hárman gyönyörűek és sikeresek.

5. Nicolas Cage és Jason Schwartzman

Nicolas és Jason mindketten a Coppola családból származnak, ami egy nagyon híres dinasztia Hollywood-ban. Családfájuk meglehetősen bonyolult, de az biztos, hogy ők ketten unokatestvérek egymással.

6. Justin Bieber és Ryan Gosling

Azt gondoltuk a kanadai gének miatt távoli rokonok, de nem így van. Amerikai szálakat lehet felfedezni, sőt a két sztár még Avril Lavigne-nal is rokonságban van.

7. Julianne Moore és Marisa Tomei

Tomei nemrég jött rá, hogy Moore az unokatestvére. A dolog érdekessége, hogy több filmben is játszottak együtt. Régebben pedig egy iskolába is jártak.

8. Lenny Kravitz és Al Roker

Ex-feleségén keresztül rokona Jason Momoa-nak,de ezen kívül még egy nagyágyú is van a családban, méghozzá Al Roker, aki édesanyja unokatestvére.

9. Ralph Fiennes és Joseph Fiennes

A nevükből adódóan már nyilván ki lehetett találni, hogy rokonok, de azt kevesen tudják, hogy édestestvérek. Ezenkívül a Harry Potter és A Félvér hercegben, öccsük játszotta a fiatal Voldemort szerepét.

10. Diana hercegnő és Sarah Ferguson

Nemcsak házasságaik révén kerültek be a Royal Familibe, de egy 18. századi ős révén, egész pontosan Lady Georgiana Spencer-től származnak.

11. Warren Beatty és Shirley MacLaine

Nehezen lehet elhinni, de a két sztár édestestvére. Shirley neve eredetileg Beaty, de megváltoztatta, míg öccse, pedig egy t betűt rakott hozzá. Mindketten elismert színészek, akik több Oscar-díj jelölést és díjat is magukénak tudhatnak.

betöltés...