Íme a világ leghíresebb ikrei, akik eltérő bőrszínnel születtek és már 22 évesek is elmúltak.

Amikor egy nő megtudja, hogy a szíve alatt egy új élet növekszik, akkor madarat lehetne vele fogatni, hiszen ez a legcsodálatosabb dolog, amivel az élet megajándékozhatja az embereket. A várandósság alatt a nők teljesen kicserélődnek, ami betudható a felborult hormon háztartásnak is. Várják azt a napot, mikor kiderül, hogy kisherceg vagy hercegnő érkezik és teljesen ledöbbennek, mikor megtudják, hogy ikrekkel bővül a család. Persze sokan nem is gondolnak bele, de van esély arra, hogy ikrei szülessenek egy párnak. Ez a helyzet azonban mindent megváltoztat, mert ha eddig egy gyermekre terveztek, egy gyermeknek vettek ruhákat és egyéb dolgokat, akkor sürgősen be kell szerezni a másiknak is valamit.

Akkor éri még nagyobb meglepetés a szülőket, mikor kiderül, hogy az ikrek teljesen különböznek egymástól, sőt még eltérő bőrszínnel is rendelkeznek. Amikor a gyerekek felmenői többnemzetiségűek, akkor van esély arra, hogy a testvérpárok eltérő megjelenésűek legyenek. Ikreknél ez nagyon ritkán fordul elő, de olykor előfordulnak ilyen esetek is.

Az ilyen ikerpárok nagyon egyediek, mert eltérő etnikai háttérrel rendelkeznek és fizikai jellemzőik is különböznek. A világon több ilyen ikerpár is van köztük a legnépszerűbbek és legismertebbek a cikkünkben szereplő lányok.

Donna és Vince Aylmer három gyermek után úgy határoztak, hogy egy negyediket is szeretnének a családba. Rövid időn belül persze kiderült, hogy nem csak egy gyermeket vár Donna a szíve alatt, hanem kettőt. Amikor 1997. január 16-án a picik világra jöttek hatalmas meglepetés érte a szülőket.

A két gyermek teljesen különbözött egymástól, nemcsak az arcocskájuk, hanem a bőrszínük és a hajuk is más volt. A gyermek a Lucy és a Maria nevet kapták. Kiderült egyébként, hogy minek köszönhetik egyedi megjelenésüket. Apjuk, Vince a kaukázusokról származik, édesanyjuk, Donna pedig félig jamaicai. Ilyen származásokkal azt gondolták volna, hogy mindegyik csecsemő ugyanannyit fog örökölni tőlük, ehelyett teljesen eltérőek lettek.

A kicsik egyáltalán nem úgy néztek ki, mint az ikrek inkább úgy, mintha fél testvérek lennének. Mindegyik lány különböző géneket örökölt a szüleitől ezért is néznek ki máshogy. Annak ellenére, hogy nem hasonlítottak egymásra, Donna szerette őket egyforma ruhába öltöztetni.

Az ikreknek három idősebb testvére van, két bátyjukat George-nak és Jordan-nak hívják, nővérüket pedig, Chynna-nak, akiknek világosbarna bőrül van.

Ha össze akarnánk hasonlítani a két lányt, akkor azt tudnánk elmondani róluk, hogy Maria bőre nagyon sötét, Lucyé viszont sápadt. Maria szeme sötétbarna, Lucyé kékes-zöld. Lucynak gyönyörű vörös haja van olyan, mint az íreknek, Marianak viszont erős és vastag szálú göndör fürtjei vannak, ami jamaicai származású emberekre jellemző.

Maria többször kihangsúlyozta, hogy utálja göndör haját, ami miatt többször sírt, Lucy viszont a nagyon világos, sápadt bőrét nem szerette. Még az iskolában is csúfolták, sőt szellemnek nevezték el.

Amikor a lányok 7 évesek lettek, nagyon szépen megkérték az édesanyjukat, hogy ne öltöztesse őket ugyanolyan ruhába. Tisztában voltak vele, hogy különleges ikrek, akik egyáltalán nem hasonlítanak egymásra. Fiatalon többször is kihangsúlyozták, hogy nem érezték magukat ikreknek.

Ma a lányok már 22 évesek is elmúltak és mindegyikük egyéni stílust alakított ki, amelyek maximálisan őket jellemzik. Lucy vadabb lett és a sötétebb színeket részesíti előnyben, sőt több piercinget is csináltatott magának. Maria ezzel a boho stílus mellett tette le voksát. Az anyjára ütött lány élvezi az emberek társaságát, míg testvére kissé introvertált személyiségű.

Elhoztunk még a családról és a lányokról néhány képet, amin látjátok mekkora különbségek vannak köztük.

A nagy család. Szegény Lucy, szinte egyedül csak ő lóg ki a sorból megjelenésével.

Közös szülinapozás.

Az iskolában külön osztályba járatták a lányokat.

Ekkor még Lucynak göndör fürtjei voltak, azóta már egészen más a helyzet.

A felnőtt gyermekek édesanyjukkal állnak a kamera előtt.

A lányok többször voltak már fotózáson, több cikk született róluk, sőt talk-showba is meghívták már őket, ahol életükről meséltek.

Hihetetlen, hogy ilyen létezik.

betöltés...