5 jel, hogy a pároddal nem passzoltok egymáshoz

Nagy valószínűséggel mindenkivel előfordult már, hogy ráébredt, párjával egyáltalán nem illenek össze. Bármilyen hihetetlen is, árulkodó jelek mindig vannak, csak a rózsaszín ködnek köszönhetően későn látjuk be ezeket.

Szerelmesek leszünk, jól érezzük magunkat, szinte a fellegekben járunk, majd eltelik néhány hónap és rá kell döbbennünk, hogy életünk szerelme nem is az az ember, akit nem is olyan rég megismertünk. Eleinte nem tudjuk megmagyarázni a dolgot, de lassan kikristályosodik minden, érveink listája pedig egyre csak nő.

Cikkünkben elárulunk öt jelet, amivel, ha szembesülünk, jobb, ha menekülőre fogjuk a dolgot.

1.

Az értékrendek különbözősége. Természetesen nem arról van szó, hogy mindenben egyeznetek kell, de ha az alapvető dolgok eltérőek, akkor teljesen feleslegesen raboljátok egymás idejét. Például, ha egy nő anya szeretne lenni, de a párja nem akar gyereket vagy te monogám vagy, partnered pedig nem tud megállapodni. Ezek a dolgok viszonylag hamar kiderülnek, így egy ilyen kapcsolatot semmi értelme a végletekig húzni.

2.

Partnered magától értetődőnek tartja, hogy te vele vagy. Egy kapcsolatban nagyon fontos a kölcsönös biztonság. Tudnotok kell, hogy számíthattok a másikra, de soha nem szabad átesni a ló túloldalára. Ha a párod számára evidens, hogy te mindig, minden körülmények között mellette vagy, úgy fogja érezni, hogy nyugodtan elengedheti magát, nincs szüksége további erőfeszítésekre.

3.

Ha partnered nem tisztel téged. Ez a tiszteletlenség nemcsak egy módon mutatkozhat meg. Lehet, hogy nem ad a szavadra, nem érdekli a véleményed, de az is előfordulhat, hogy saját lelki gondjai miatt érzelmi terrorban tart téged. Oda kell figyelned arra, hogyha ingerült, mond-e bántó szavakat.

4.

Nem érdeklik a vágyaid, semmilyen téren. Ha te mindent megteszel annak érdekében, hogy boldognak lásd őt, de ő fordítva nem így cselekszik. Soha nem kérdezi meg, hogy mit szeretnél, mire vágysz, csakis a saját vágyainak rendel alá téged. Ha ezt észleled a kapcsolatodban, akkor minél előbb lépj olajra.

5.

Ha párod igényli, de nem viszonozza a törődésedet. Minden ember szeret szeretni és szeret szeretve lenni. Egy párkapcsolat akkor a legjobb, ha az adok-kapok elve megvalósul. Viszont, ha te lesed és teljesíted a kívánságait, ő pedig egyáltalán nem hajlandó erre, akkor nincs miért tovább folytatni a kapcsolatotokat.

betöltés...