16 elszomorító illusztráció, ami bemutatja, hogy mi a legnagyobb baj a mai társadalommal.

A “SUN” projektet egy bizonyos Mimi N. nevű művész hozta létre, aki már 290 ezer követővel rendelkezik Instagramon. A fiatal tehetség olyan illusztrációkat készít, mely bemutatja a mai társadalmat. Legtöbbjük a depresszió és az érzékeny lelkű személyekről szól, akik bármit megtennének, ha barátokat vagy egy társat szerezhetnének maguknak. Mimi egy epilepsziás terápia részeként kezdett el ilyen rajzokat készíteni. Elmondása szerint nagyon megragadták a figyelmét a szélsőséges dolgok, mint élet-halál, szépség-csúnyaság, vidámság-szomorúság, illetve a társadalmi helyzetek. Ma úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek ezeket az illusztrációkat.

1, A mai világban az új embereket csak úgy fogadják be egy jól megszokott közösségbe, ha azok mindent megtesznek, bármit is kérnek tőlük.

2, Most, hogy nagyon nagy szerepet kaptak az életben a közösségi oldalak, a legtöbb ember egy olyan oldalát mutatja be, ami nem valós, csak azért, hogy sok követőt szerezzen.

3, Sokan szeretnének valahova, valamilyen társaságba tartozni, de egy ilyenbe bekerülni nagyon nehéz bármennyi idős is legyen az ember.

4, Szerencsére még mindig vannak olyan emberek, akik nem félnek adni magukból egy darabot, hogy ezzel máson segítsenek.

5, A világon nem egy olyan illető van, aki fél kimutatni és elmondani a szeretett személynek, hogy mit érez valójában. Csak akkor jön rá, hogy hiba volt minden mikor már késő.

6, Az introvertált személyek nem igazán tudnak barátkozni, ők elvannak a maguk kis világában és olyan tevékenységeket csinálnak, ami nekik a legjobb.

7, Manapság nagyon sokan mutatják azt, hogy az életük tökéletes, pedig egyáltalán nem az. Ahelyett, hogy like és rajongó vadász életmódot folytatnak, helyette mepróbálhatnának javítani az életükön.

8, Nincs is miről beszélni ez a kép tökéletes elmondja, hogy így működik a világ.

9, Sokan nem tudják elfogadni, ha beakarják őket skatulyázni. Akadnak olyan személyek, akik mernek nagyokat álmodni és kilépni a tömegből.

10, Semmi másból nem áll egyesek élete, csakhogy önmagukról és a tökéletesen beállított életükről posztoljanak képet.

11, Mivel bizonyos emberek a valóságban nem kapják meg azt a szeretetet és törődést, amire valójában vágynak, megpróbálnak a közösségi oldalak világában érvényesülni, mint utolsó lehetőség.

12, Sajnos előfordul, hogy a kiszemelt illető egyáltalán nem ugyanolyan érzelmeket táplál irántunk, mi mi iránta. Ezt hívják egyoldalú szerelemnek.

13, A mai világban sajnos mára  szülő dönti el, hogy gyerekének milyen jövője legyen. A legszomorúbb, hogy a gyerekeknek nincs ebbe beleszólása, mert a szülők vakon ragaszkodnak saját terveikhez. Az, hogy a gyerek mondjuk mit akar, senkit sem érdekel.

14, Akadnak emberek, akik mérgező hatást gyakorolnak a másikra, ezzel pedig nagyon befolyásolhatókká válnak. Nagyon nehezen lehet egy ilyen kapcsolatot felégetni.

15, Ha egy kis hibát is ejtesz az életedben, abban biztos lehet, hogy mindenki emlékezni fog rád. Bármennyi jót is cselekszel utána az életben, a hibáidat sosem fogják elfelejteni.

16, Ez a kép is tökéletesen szemlélteti a mai fiatalság szerelmi életét. Nincs is arra szükség, hogy kielemezzük, mert mindent elárul.

betöltés...