Emlékszel még az Elrabolva gyönyörű sztárjára? 54 évesen felismerhetetlenné plasztikáztatta magát

Famke Janssen nevét talán leginkább az Elrabolva című, rendkívül sikeres és népszerű film után ismerhettünk meg. Pedig nem ekkor kezdődött a filmes karrierje.

A holland születésű Famke alig volt húsz éves, amikor a családja Amerikába költözött. Ekkor kezdett modellkedni, méghozzá nem kevés sikerrel! Eleinte az Elite modellügynökség szerződtette, de nem sokkal később már olyan világcégeknek dolgozott, mint a Victoria’s Secret, az Yves Saint-Laurent, vagy a Coco Chanel. Ami nem meglepő, hiszen nagyon gyönyörű volt.

Ezek után már nem volt nehéz elindítani a filmes karrierjét. 1992-ben szerepelt a Star Trek: Az új nemzedék TV-sorzatban, majd 1994-ben a Melrose Place-ben is, de első nagy sikerű filmje a 2000-ben bemutatott X-Men – A kívülállók volt, amiben Jean-t alakította.

De a legátütőbb sikert az Elrabolva című film hozta meg neki 2008-ban, amiben Lenore-t alakítja, Bryan Mills (Liam Neeson) feleségét. De szerepelt a film következő részeiben is, amiket 2012-ben, illetve 2014-ben mutattak be.

Azonban a jelek szerint a jelenleg 54 éves színésznő nehezen tudta elfogadni az idő múlását, ezért  – sok más színész- és modelltársához hasonlóan – a közelmúltban plasztikai sebészhez fordult.

Szerinted jól, vagy rosszul tette, hogy elszánta magát a beavatkozásra? Írd meg hozzászólásban!

betöltés...