Őszinte illusztrációk, amik bemutatják, hogy tesszük tönkre azt a világot, amiben élünk!

Sajnálatos módon az emberiség folyamatosan változtatja a bolygó arcát, ami nagyon negatívan befolyásolja azt. Semmivel sem törődve okoz neki újra és újra fájdalmat, ő pedig minden egyes alkalommal felkel a földről, leporolja magát és újult erővel vág bele saját maga megújításának. Gyakorlatilag fel sem fogjuk, mennyi mindent köszönhetünk a világnak, az anyatermészetnek, mert galád módon az első alkalommal mindent lerombolunk és elpusztítunk, sőt bele sem gondolunk tetteink következményeibe, csak erővel elvesszük, amiről úgy hisszük jogunk van hozzá. Ez rettenetesen elszomorító dolog, de szerencsére még vannak páran, akik nagyon is fontosnak tartják, hogy a természet megmaradjon és sok jó dolgot tesznek érte. Például fákat ültetnek, összeszedik a szemetet a partokon, a vizekben. Megmentik az állatokat, új élőhelyet teremtenek nekik… stb. Ám mai cikkünk azt a tényt mutatja be, hogy mit is teszünk valójában ezzel a szegény bolygóval.

Az emberek sajnálatos módon folyamatosan változtatják a természet arcát.

Az emberiségnek fogalma sincsen arról, hogy a tevékenységeiknek hála a természet mennyire rossz állapotban van, a gyárak füstjei megfojtják, a hulladékszennyezés pedig szintén súlyosan veszélyezteti.

Nem gondolnak bele tetteik következményeibe csak csinálják és csinálják, ezzel pedig fájdalmat okoznak az anyatermészetnek.

Míg a természet folyamatosan építené önmagát, az emberiség folyamatosan pusztítja. Ezzel pedig szélmalomharcot vívnak egymással.

Egyáltalán nem próbálnak a természetes energiaforrásokkal spórolni. Sajnos nincsenek tudatában azzal, milyen nehéz és mennyi időt vesz igénybe a természetnek újra az eredeti formáját felvenni.

Az emberek azt hiszik, hogy a természet adta dolgokat bármikor el lehet venni és nem kell értük semmit tenni.

Az anyatermészet sokszor jelez, sokszor kiált, hogy valami nem jó és meg kellene állítani a rombolást, még mielőtt visszafordíthatatlan következményei lesznek.

Az ember olyan szinten nem szégyell rossz cselekedeteket tenni, hogy bármikor, szemrebbenés nélkül és nyíltan képes például szemetelni.

A természet adta kincseket, akár erővel is elveszi, és a világ már nem lesz ugyanolyan, mint azelőtt.

De mindennek ellenére, a természet, mint egy igazán szerető nő, továbbra is segíti az emberiséget, hogy javítson a hibáikon és mellettük járjon kéz a kézben.

Te mit gondolsz? Szerintetek is elkeserítő, ami a világunkon zajlik?

betöltés...