A kölyökkutya elvesztette szemeit, mára pedig, már az Instagram sztárja lett

Egy kutya élete egyáltalán nem könnyű, főleg, ha kóbor állatként kénytelen élni. Arról már nem is beszélve, ha kölyökként elveszti mindkét szemét. Cikkünk kicsiny hőse már kölyök kora óta vak, de az élet kegyes volt hozzá és szerető otthonra talált.

Puddin most öt hónapos, de hat hetes volt, amikor korábbi tulajdonosaitól megmentették őt az Egyesült Államokbeli Texasban. A kicsi vak volt, így szemeit el kellett távolítani és összevarrni azok helyét. Cory Gonzales lett Puddin új gazdája. A 22 éves gazdi gondoskodásának és szeretetének köszönhetően a kutyusból egy vidám és életszerető állat lett.

Puddin megmentése sokáig tartott, ugyanis előző gazdái nem adták át önként az SPCA-nak, így bíróságra vitték az ügyet. Eközben a kutyus szemei teljesen tönkre mentek, így szakemberhez kellett vinni, aki elmondta, Puddin szemei menthetetlenek és nagy fájdalmat okoznak neki. Annak érdekében, hogy enyhítsenek fájdalmán és megmentsék életét, eltávolították mindkét szemét. Az állatka túlélte az operációt, most pedig vidámabb, mint valaha, sőt, igazi Instagram-sztár vált belőle.

Cory három hónappal ezelőtt fogadta örökbe Puddint és most jelbeszédet tanulnak. A gazdi egy Instagram-oldalt is indított, hogy Puddin életét dokumentálhassa, de ennél jóval többet ért el. A kiskutya mindennapi kalandjait már 84 ezren követik. Cory megmutatja Puddin napjait, elért eredményeit. Szeszélyes lánynak nevezi négylábú kedvencét.

“Amikor először megláttam Puddint, azonnal beleszerettem a fülébe, mindenébe. Azon a napon, amikor találkoztam vele, örökbe is fogadtam. Úgy érzem, mindketten hálásak lehetünk, hogy egymásra találtunk” – mondta Cory.

Sok kiskutya van a világon, aki hasonló sorsra ítéltetett, de Puddinnak szerencséje volt. Egy csodálatos kiskutya egy rendkívüli gazdára talált, aki szeretetet és gondoskodást ad neki élete végéig. Csak remélhetjük, hogy minél több szenvedő állat talál otthonra és boldog élete lehet.

betöltés...