20 ember, akik valódi kincseket vettek aprópénzért

Az emberek legtöbbje szeret turkálóba járni, vagy bolhapiacra. Ilyenkor számtalan kincset fedezhetünk fel, és törekedébe kerül, mint a boltokban. Alapvetően az emberek szeretnek kevés pénzért jó dolgokat vásárolni, amiket ezeken a helyeken meg tudnak venni. De manapság már nem kell a házból sem kimozdulni, mivel rengeteg adok-veszek csoport van, ahol fele annyiért, mint a boltokban jó dolgokra bukkanhatunk. Ezeket természetesen az internetezők is szeretik megosztani. Ennek egyébként van egy jó oldala is, mivel ami másnak már megunt dolog, az valakinek kincs is lehet, ezáltal a környezetet is kíméljük.

  1. Ezt a ruhát 500 Ft-ért sikerült vennem egy helyi turkálóban. Érdekesség, hogy ugyanezt néztem egy oldalon tavaly, ahol 8900 Ft-ért árulták. Azért, amennyit most fizettem érte, jól esett a lelkemnek és a pénztárcámnak is.

2. Egy idősebb hölgy árulta ezt a képet egy garázsvásáron 2 $-ért. Fogalma se volt róla, hogy kik vannak a képen. Azóta a szobám falát díszíti.

3. Ezt a ruhát sikerült megvennem 1 $-ért. Szerintem mostanában ennyire olcsón nyári egész ruhát nem sikerült vennem.

4. Egy jótékonysági boltban vettem ezt a cipőt. Nagy vágyaim közé tartozott egy Jimmy Choo cipő, de sosem engedhettem meg magamnak, hogy vegyek egyet. Most sikerült, és csupán 5 $ volt.

5. Egy turkálóban vettem ezt a csodaszép nyakláncot, még a pénztáros is megjegyezte, hogy milyen szép. Később elvittem bevizsgáltatni és kiderült, hogy a kő valódi gyémánt benne.

6. Az egyik bolhapiacra minden héten kimegyek, de általában semmit nem szoktam találni. Egyik alkalommal láttam meg ezt a napszemüveget, amit 1 $-ért sikerült megvenni. Később kiderült, hogy Németországban készült, és arany a kerete.

7. A bolhapiacon megláttam ezt az autót, és vettem még hozzá párat, amiért összesen 5 $-árt fizettem. De az egyik ismerősöm szenvedélyes Hot Wheels gyűjtő, és felhívta a figyelmemet, hogy az egyik nagyon értékes. Ezt a 1971 Purple 442 a Hot Wheels egyik legritkább autója, én pedig 2800 $-ért váltam meg tőle.

8. Egy turkálóban nemcsak a ruhákat szoktam megnézni, de a bizsukat is. Ekkor akadt meg a szemem egy brosson. Később kiderült, hogy opál van a közepében.

9. A bolhapiacon 5 $-ért vettem ezt a gyűrűt, ott azt mondta az eladó aranyozott, de nem ér semmit. Bevittem egy ékszerészhez, aki elmondta, hogy platinából van a gyűrű, a kövek pedig benne akvamarin és gyémánt.

10. Szerettem volna a gyerekemnek egy hintalovat, de eléggé drágálltam az újakat. Egyik alkalommal a bolhapiacon járva vettem észre ezt a lovat, amit 4000 Ft-ért sikerült megvásárolnom. Kicsit le kellett takarítani, és már kezdődhetett is a móka.

11. Tesz-vesz város kalandjait nagyon szerettem gyerekkoromban, a könyveit pedig sokat olvastam. Az egyik jótékonysági boltban bukkantam erre a különleges dobozra, amiben 4 könyv volt. 4 Fontot fizettem érte. Míg másnak egy használt dolog, az számomra felbecsülhetetlen.

12. Nagyon szeretem a fa játékokat, és kisfiamnak is előszeretettel veszek azt. Egyik reggel az egyik vásáron találtam meg ezt a tündéri kávéfőzőt, amit egyből el is hoztam.

13. Ezt a fotelt egy garázsvásár alkalmával sikerült beszereznem 4000 Ft-ért. Igazi különlegesség a nappalinkban.

14. Nagyon szeretem a baglyos dolgokat, így kifejezetten megörültem, mikor a turiban sikerült találni egyet. Ráadásul bőrből van, és 500 Ft volt.

15. Vettem egy képet a bolhapiacon, de nem igazán tetszett, ellenben a keret egyből elvarázsolt. Így kigondoltam, hogy kicsit átalakítom, amit azóta a barátaim is folyamatosan dícsérnek.

16. Ezt a csodálatos ruhát sikerült beszerezni a minap, mindössze 1500 Ft-ért.

17. Ezt a gyönyörű brosst sikerült beszereznem a héten, mindössze 300 Ft-ért. Kiderült, hogy 14 karátos aranyból van, és jó pár drágakő díszíti.

18. Ezt a bőrcipőt vettem még tavaly télen a turkálóban 3000 Ft-ért. Annyira kényelmes, és egyedi, hogy egyszerűen már várom az idei telet, hogy hordhassam.

19. Egy elég retro gyümölcs vagy virágtartót sikerült beszereznem, pontom pénzért. Átfújtam, és most azóta mindenki azt szeretné tudni, hogy hol vettem.

20. Egy kis fantázia, némi kézügyesség, és a régi, használt bútorok teljesen új külsőt kapnak.

betöltés...