14 nő, aki bemutatja, hogyan szeretne a szíve mélyén kinézni – Íme a képek

A mai modern világban a plasztikai műtétek olyan természetesnek számítanak már, mint a levegővétel. Igaz vannak, akik nem viszik túlzásba csak egy kicsit szeretnének magukon korrigálni, hogy jobban érezzék magukat a bőrükbe. Sok nő az orrát tartja nagynak és azon kurtítana és keskenyítene leginkább. A második legnépszerűbb az arc keskenyítése, hogy fiatalabbnak tűnjenek a vonásaik. Sajnos azonban sok embernek nincs arra pénze, hogy ilyen drága műtétekre adja a fejét, ezért inkább megbarátkozik a gondolattal, hogy így kell leélnie hátralévő éveit. A Photoshop viszont csodákra képes, hiszen olyanná alakítja vagy alakíttatja magát az ember, amilyenre akarja. Például, ha mindig is zöld szemre, barna hajra, keskeny orra, szép arcbőrre vágytál akkor a programon belül meg lehet csinálni, viszont ez csak a digitális világban állja meg a helyét.

Ma 14 olyan hölgyet hoztunk el, akik bemutatják, hogy szívük mélyén hogyan is akarnának kinézni.

1, Bella

“Mindig is szerettem volna kisebb orrot, illetve minden vágyam az volt, hogy a nyakamon lévő heg eltűnjön. A hableányos, szivárvány minden színében pompázó hajról nem is beszélve.”

2, Angelina

“Szerettem volna, ha az arcom egy kicsit hasonlít Rooney Maraéhoz. Ezen kívül örültem volna, ha a nyakam nem ennyire vaskos, hanem sokkal vékonyabb.”

3, Olga

“Mindig is a sötétbarna haj izgatta a fantáziám, de nem tudtam, hogy állna. Ezen kívül nem tetszik a barna szemem, azt jó lenne másmilyenre lecserélni, és az orrom is lehetne ennél kisebb.”

4, Ekaterina

“Évek óta érdekelt, hogy nézhetnék ki zöld szemekkel, keskenyebb és kisebb orral, valamint vastagabb szájjal.”

5, Paulina

“Annyira jó lenne, ha az orrom keskenyebb és kisebb lenne, illetve, hogy a bőröm végre egységes tónusú legyen. Valahogy új jobban érezném magam.”

6, Ksenia

“Jó lenne, ha nem lenne ilyen nagy orrom és több hajam lenne. Úgy érzem úgy sokkal boldogabb életet élhetnék.”

7, Anastasia

“Örülnék, ha magasabb homlokom, keskenyebb arcom és orrom lenne. Akkor egy kicsit fiatalabbnak érezném magam.”

8, Gunel

“Annyira jó lenne végre egyszer látni magam vékony arccal, toka nélkül. Mindent megtennék, ha így néznék ki.”

9, Alice

“Annyira jó lenne, ha világosabb hajam, zöld szemem, keskenyebb orrom, simább arcőröm lenne. Valahogy úgy sokkal jobban elfogadnám magam.”

10, Lydia

“Mindig is szeretettem volna, hosszú barna hajat és barna szemeket. Az pedig hab lenne volna a tortán, ha még keskenyebb orrom és vékonyabb szemöldököm lenne.”

11, Karina

“Jó lenne egy kicsit vékonyabb szemöldökkel és orral élni a mindennapjaimat. Nem igazán kérek sok mindent viszont ez boldoggá tenne.”

12, Angelina

“De jó lenne végre ovális arccal, zöld szemekkel és keskenyebb orral látni magam. Az maga lenne a csoda.”

13, Darja

“Szeretnék nagyon hullámos hajat és kisebb orrot. Ezzel teljesülne minden vágyam.”

14, Anna

“Minden vágyam, hogy kisebb és keskenyebb orrom, valamint teltebb ajkaim legyenek.”

Te mit változtatnál meg magadon?

betöltés...