A 27 éves londoni nő azt állítja, hogy valódi vámpír, és így éli az életét-18+

Ez a londoni nő, azt vallja magáról hogy vámpír és 600 évesnek tartja magát. Lilith Vampyre, 27 éves és Londonban él, átlagos 9,5 órás munkát végez, de napi munkája mellett több mint 150 ezer követőt gyűjtött Instagram-fiókjába, ahol gótikus pillanatképeket oszt meg.

Lill vámpírként éli az életét. A Sötétéség Hölgyeként emlegetett nő bőre a porcelánra hasonlít. Még a napfényt is kerüli nappal, éjjel szeret fent lenni.

-Nappal is kimegyek az utcára, bár jobban szeretem elkerülni a közvetlen napfényt, mivel úgy érzem kiszívja az energiámat. Naplemente után érzem magam a legjobban. -nyilatkozta nő.

A vámpírok iránti érdeklődése, akkor kezdődött, amikor fiatal volt, és olyan horror filmeket látott, amelyekben vámpírok szerepeltek.

– A vámpír életmódot először Drakula filmekből ismertem meg gyerekkoromban, és elbűvöltek ezek a titokzatos lények – mondta. Szeretek bármit, ami a vámpírokkal kapcsolatos, és ez az érdeklődés vezetett rá arra, hogy felfedezzek másokat, akik olyanok mint én, online és valódi társaságokban ismerkedtem. Igazából 18 éves koromban váltam vámpírrá, bár akkor még nem voltam ennek tudatában. Ma már jól tudom hogy az vagyok. -mondta Lill.

Lill, nemcsak vámpírként néz ki, hanem bevallja, hogy emberi vért is iszik, és nem egyedül, hanem a barátaival akik szintén vámpírnak vallják magukat. Ne úgy képzeljük el a vérszívást mint a filmekben, nem az alvó embereket veszik áldozatul.

-Először kíváncsiságból ittam az emberi vért. A vér fémes ízű, szinte réz jellegű. Bár az íze bármikor változhat éppen ezért olyan különleges. -mondta.

-Apró vágást ejtünk a bőrünkön egy rejtett helyen, és onnét szívjuk a vért. Közeli barátokkal és olyan emberekkel, találkozom akik hasonlóan érdeklődnek. A vérszívás nem arról szól, hogy nagy mennyiséget fogyasszunk, hanem inkább az egész rituálé okoz örömet számunkra. Nagyon intim. -részletezte.

A családja és a barátai is elfogadják hogy vámpírként éli az életét. Másságát nem titkolja az emberek előtt, nagy népszerűségnek örvend az interneten. Az Instagrammon, már több mint 150 ezres követő táborral rendelkezik. A rajongóival gyakran szervez közös vérivásokat.

-A családom elfogad, és már megszokták hogy így élek. Sok emberrel megismerkedtem, akik szintén érdeklődnek a vámpír életmód iránt és élvezik a vámpírokkal kapcsolatos dolgokat. Imádok vámpírként felöltözni és rajongók is szívesen viselik. Érzem, hogy másoknak is fétis lehet ez életmód, bár nekem ez többet jelent ennél. Néhány ember számára a vámpír nők szexik, és én biztosan egyetértek ezzel. Bonyolult lények vagyunk, mint, ahogy mindenki más is az. – mondta a vámpírnő.

betöltés...