20 bátor nő, aki bizonyítja, hogy az ősz haj igazán gyönyörű

A legtöbben úgy gondolják, hogy az ősz haj a szépség halványulásának a jele. De a 26 éves Martha Truslow Smith, aki már 2 éve nem festi az ősz haját, éppen ellenkező véleményen van. Létrehozott egy Instagram profilt, ahol a nők büszkén megmutathatják természetes ősz hajukat, és elmesélhetik, hogyan változtatta meg az életüket ez a hajszín. Következzenek ők, akik szép példái annak, hogy a természetesség mennyire vonzó tud lenni!

Ő Martha Truslow Smith

“4 éve nem festem a hajamat, és imádom ezt az ősz színt!”

“13 évesen nehéz volt elfogadni az őszülést, de 23 évesen megtanultam szeretni az ősz hajamat.”

“Önmagam lenni és megérinteni az ezüstös tincseimet, a legjobb döntés volt, amit valaha hoztam!”

“32 évesen abbahagytam a hajam festését, és teljesen odavagyok a természetes ősz hajamért.”

“Allergiás lettem a hajfestékre. Itt volt az ideje, hogy végre az legyek, aki vagyok. Most, 42 évesen már egyáltalán nem érdekel, hogy ki mit mond.”

“Amikor 4 hónapon át súlyos beteg voltam, nem festettem a hajamat. Akkor eldöntöttem, hogy soha többet nem is fogom. Boldog vagyok, hogy erre az elhatározásra jutottam!”

“Azt hiszem, itt az ideje elfelejteni azt a sztereotípiát, hogy az ősz haj öregít.”

“52 éves vagyok és 2 éve nem festem a hajamat. Sosem éreztem magam jobban!”

“55 éves vagyok és azon tűnődöm, az emberek mikor döntenek úgy, hogy leállnak a hajfestéssel. 65 évesen? Vagy 75 évesen? Mindannyian megöregszünk. Miért követnék különféle divatszabályokat, hogy fiatalabbnak nézzek ki, ha elégedett vagyok azzal, aki most vagyok?”

“Sosem festettem a hajamat. Még csak eszembe sem jutott. Szeretem magam úgy, ahogyan vagyok. Az ősz a leggyönyörűbb szín az életemben. Nagyon boldog vagyok vele.”

“Gyakran mondják, hogy olyan bátrak akarnak lenni, mint én. Én meg azt válaszolom, ne csak mondd, hanem csináld is! Ne vegyél több hazugságot, hogy elrejtsd az életkorodat. Gyönyörű vagy!”

“Néha megkérdezem magamtól, hogy ez tényleg az én hajam? És azt válaszolom: Igen, az, és fantasztikusan nézel ki vele!”

“Azt hiszem, az, hogy hagytam lenőni az ősz hajamat, több magabiztosságot adott, mint korábban bármi. A fotón én vagyok, 4 hónapja hajfestés nélkül.”

“9 éve volt, hogy utoljára befestettem a hajamat.”

“Egyszerű és elegáns, igaz?”

“4 évvel ezelőtt, mikor kiderült, hogy negyedszerre is várandós vagyok, úgy döntöttem, hogy többé nem festek hajat. Soha nem voltam elégedettebb a hajammal.”

“47 éves vagyok, és 2 éve nem festem a hajamat. És igen, ezek a természetesen göndör fürtjeim.”

“8. osztályos koromban kezdtem festeni a hajamat. 3 évvel ezelőtt viszont felhagytam ezzel. Bevallom, szerencsés vagyok, hogy ez az őszes szín jól áll az arcomhoz.”

“Nem arról van szó, hogy fiatalabbnak, idősebbnek, jobban vagy rosszabbul nézel-e ki. Arról van szó, hogy érezd magad önmagadnak, és tudd elfogadni a természetnek ezt az ajándékát.”

betöltés...