10 színészi védjegy, amit csak a legszemfülesebbek vettek észre a mozivásznon

Biztos te is észrevetted már magadon, hogy vannak olyan mozdulataid, mondataid, amit folyton tudat alatt ismételgetsz. Például lányos zavarodban elkezded tekergetni a hajad, odakapsz a nyakadhoz, mikor védekezni próbálsz egy beszélgetés során, vagy karba teszed a kezed, ha nem tetszik valami. Nos ezt nem csak te csinálod, hanem a színészek is, viszont nem a hétköznapok során, hanem a filmvásznon. Észrevetted már, hogy például Colin Farrell mindig sír a filmjeiben, vagy, hogy Brad Pitt állandóan valamit rágcsál, nyalogat, eszik,esetleg, hogy Tom Cruise mindig fut? Ha igen, akkor te is a szemfülesek csoportjába tartozol, mert ezeket nem mindenki veszi észre. A mai cikkünkben összegyűjtöttünk még jó pár színészt és színésznőt, akik egy adott mozdulatot csinálnak a filmjeikben.

1, Leonardo DiCaprio, mindig mutogat

Leonardo gyakorlatilag minden egyes filmében mutogat az ujjával. A legelső film, amiben elkezdte ezt a mozdulatot csinálni az “Egy kosaras naplója” volt. De ugyanúgy láthatjuk ezt a mozdulatot a “Wall Street farkasában” és a “Volt egyszer egy Hollywoodban” is.

2, Brad Pitt állandóan eszik valamit

Brad egyszerűen nem bír úgy végigcsinálni egy filmet, hogy ne egyen benne valamit. A vicc az, hogy ezeket a jeleneteket nem szándékosan írják így bele a filmbe, hanem a színész néha gondol egyet és a legtermészetesebb módon kezd el valamit kanalazni és falatozni a kamerák előtt.

3, Jennifer Aniston mindig keresztbe teszi

Észrevetted, hogy Jennifer Aniston a létező összes filmjében legalább egyszer keresztezett karokkal áll a kamera előtt? Bizony ez a színésznő védjegye. A Jóbarátok című sorozatban is többször lehetett látni ilyen beállásban.

4, Ryan Reynolds zuhanyzik vagy épp kilép a zuhany alól

Ryan Reynolds az a színész, akire a legtöbb zuhanyzós jelenet van írva. Hogy miért? Mert elképesztően jól néz ki, és bármelyik férfi megirigyelhetné testét. Arról nem is beszélve, hogy a nők mennyire odavannak érte. A “Csak barátok”, a “9 – A szám hatalma”, és a “Nászajánlatban” is láthattuk a zuhany alatt valamint törölközőbe csavarva.

5, Harrison Ford szintén mutogatni szokott

Harrison Ford is pontosan ugyanannyiszor mutogat, mint kollégája Leonardo DiCaprio. Ezt a mozdulatot gyakorlatilag minden filmje során legalább egyszer lehet látni. A szemfülesek egyből kiszúrták, hogy ez a színész védjegye. Többek között lehetett látni a “Csillagok háborújában” és az “Indiana Jonesban” is.

6, Tom Cruise mindig fut

A futás Tom Cruise életében olyan, mint másnak a levegővétel. A színész szinte minden filmjében fut, ebből kifolyólag fontos, hogy kondiban tartsa magát. Olyan filmekben láthattuk sprintelni, mint például a “Mission Impossible” a “A Holnap határa” , a “Kéjjel-nappal”, a “Jack Reacher: Nincs visszaút” és még sorolhatnánk.

7, Ryan Gosling kidugja a nyelvét

Ryan Gosling egyik védjegye, hogy állandóan kinyújtja a nyelvét. Több filmben is lehetett látni, ahogy ezt csinálja, például a “Szerelmünk lapjaiban”,”Az ifjú Herkules kalandjai”, a “Kísérleti gyilkosság” és a többi. Ezt általában akkor csinálja, amikor zavarban van, vagy ideges.

8, Tim Roth mindig ül

Akármilyen filmjét is nézzük Tim Rothnak tuti biztos, hogy egy kényelmes kanapén, fotelben, vagy irodai székben ül. Mondhatni ez az egyik védjegye. Általában akkor ül le, mikor gondolkozik, mereng vagy tárgyal valakivel. A következő filmekben láthattuk üldögélni: “Hazudj, ha tudsz!”, “Aljas nyolcas” és “Grace – Monaco csillaga”

9, Colin Farrell mindig sír és szenved

Ha a forgatókönyvben van szenvedő alany, akkor tuti biztos, hogy Colin Farrell kapja meg a szerepét, ugyanis neki olyan tekintete, arca van, amire a legjobban kiül a szenvedés. Ez lehet, hogy vastag szemöldöke miatt is van. Láthatjuk sírni és elkeseredni például a “Fülke” című filmben, a “Kasszandra álmában” és “Az igazság nyomában”

10, Johnny Depp mindig kalapot visel

Johnny Depp az a színész, akin mindig van valamilyen fejfedő a filmjeiben. Mondhatni ez az egyik védjegye. Láthattuk kalapban a “Charlie és a csokigyárban”, a “Karib-tenger kalózaiban”, az “Alice Csodaországban”- sőt abban a filmben még a neve is Kalapos volt – a “Közellenségekben” és a “Rumnaplóban” is. Érdekesség, hogy nemcsak filmjeiben, hanem a mindennapok során is szeret kalapban megjelenni.

Te kiszúrtad ezeket?

betöltés...