20 kép, ami bemutatja az emberek győzelmi pillanatait

Mindenki életében bekövetkezhetnek olyan jellegű problémák, különleges helyzetek, ahol a megszokottól eltérő módon kell megoldani a dolgokat. Ha valaki remek kreativitással rendelkezik annak sokkal egyszerűbb megvalósítani a terveit, elképzeléseit. Ilyen például, amikor tudod, hogy a nagyid imád kártyázni de annyira megromlott a látása, hogy még szemüvegben sem látja a lapokat, s hirtelen ötlettől vezérelve giga méretű paklit csináltatsz, hogy tovább űzhesse a zsugázást. Olykor van, hogy a szerencse is melléd szegül és bizonyos helyzetekben ott van, hogy segítő jobbot nyújtson neked. Mostani posztunkban olyan jellegű képeket hoztunk el, melyek bemutatják az emberek sikeres és győzelmi pillanatait.

1, Egy arc, amit minden olyan nő vág, aki eléri amit akar. Kicsit sátáni nem igaz?

2, A nagyimnak olyan rossz már a szeme, hogy nem látta a hagyományos kártyán lévő számokat, ezért csináltattunk giga méretű UNO kártyákat, amit már el tudott olvasni. Nézzétek milyen boldog:

3, Iránban nem engedik a nőknek, hogy focimeccsre menjenek, ezért a képen látható hölgyek férfiaknak öltöztek be, hogy részt vehessenek a meccsen.

4, Az egyik brazil város polgármestere megtiltotta a vendéglátó egységeknek, hogy asztalokat és székeket, padokat tegyenek ki az utcára. A leleményes vendégek viszont pikk-pakk megoldották a problémát.

5, Egy tábla, ami arra hívja fel az ott közlekedők figyelmét, hogy se görkorcsolyával, se négykerekű korcsolyával, se gördeszkával, se rollerral ne közlekedjenek ezen az útszakaszon… de a monocikliről egy szó sem esett.

6, A feleségem arra kért, hogy öltözzek fel szépen és elegánsan a ma esti vacsorára. Mondta, hogy válasszak egy nyakkendőt… nos nem örült neki, mikor meglátta ezt rajtam.

7, A párom egyszerűen él-hal a Cheetos chipsért ezért születésnapja alkalmából elvittük a gyárba.

8, Az iskolám dresszkódja szerint a fiúk nem vehetnek fel se térd, se rövidnadrágot… viszont a szoknyaviselést senki sem tiltotta meg.

9, Csak egyetlen kérdésünk lenne: Miért?

10, A leleményesek tudják, hogyan használják a kabátot puskázásra.

11, Kiderült, hogy rajtam kívül senki sem foglalt erre a járatra jegyet, ezért az egész gép csak az enyém volt.

12, 25 centért csak egy rágót kellett volna kapnom, de a sors úgy döntött, hogy kettővel ajándékoz meg.

13, Igazi profizmusnak minősül ha a csalást a tanár orra előtt hajtjátok végre és ő ebből semmit sem vesz észre.

14, Sikerült felváltanom úgy négy dollárt, hogy a negyeddollárosok mindegyike Denali Nemzeti Parkból származott.

15, Egy matematika tanár, aki nagy valószínűséggel nagyon sokáig várt, hogy ezt a viccet ellőhesse.

16, Minden rosszban van valami jó is. Vegyük például ezt a lányt, aki azt íratta az évkönyvbe, hogy: “4 évig jártam ide, de egyszer sem állt rosszul a hajam.”

17, Egyik nap az egyetemen egy zacskó chipset akartam venni, erre az automata…

… 10 zacskót adott ki. Szerintem ez a szerencsenapom.

18, A tengerparton sétálva találtam egy olyan érdekes követ, amin egy megkövült tengeri csillag volt. Még sosem láttam ilyet korábban.

19, A csomag azt írja, hogy ne bontsuk ki késsel. Az olló pedig nem kés…

20, Az irodánk negyedik emeletéréről eltűnt a tűzőgép és egyik nap arra lettünk figyelmesek az interneten, hogy valaki azzal járja be a világot, és oszt meg róla képet.

betöltés...