Ez a 15 kutyafajta a leghűségesebb gazdájához

Más állatokkal ellentétben a kutyák nemcsak nagyon kedvesek azért, mert otthont és élelmet adunk nekik, hanem különleges kapcsolatban állnak az emberrel. Még egy ember sem lehet olyan hűséges, mint ez az imádnivaló négylábú, aki minden szeretetét nekünk adja anélkül, hogy bármi mást várna cserébe. Cikkünkből megtudhatod, melyik az a 15 kutyafajta, amely az összes kutya közül is a leghűségesebb.

Akita

Az Akita hűséges és odaadó a családjához. Ez a japán kutyus szereti, tiszteli és szórakoztatja az embert. Valószínűleg sokunknak ismerős Hachiko neve, aki a világ leghíresebb és leghűségesebb kutyája volt.

Golden Retriever

A Golden Retriever a legnépszerűbb kutyafajta, méghozzá nem ok nélkül. Barátságosak, intelligensek, kedvesek, és rendkívül hűségesek tulajdonosukhoz.

Németjuhász

A németjuhászok nagyon híres fajták és rengeteg ember választja őket társául. Ők a világ egyik legintelligensebb és legbátrabb képviselői. Emellett ők a világ egyik leghűségesebb kutyái is. Végül is van egy ok, amiért a rendőrség, a katonaság és a vakok nagyon fontos munkaköröket bíznak rájuk.

Beagle

Ezek a kutyák nemcsak megbízhatóak, hanem nagyon barátságosak, kíváncsiak, vidámak és könnyedek is. A Beagle nagyon ritkán agresszív vagy erőszakos.

Collie

A collie is egy nagyon híres kutyafajta, főleg a legendás Lassie-nek köszönhetően. Ez a fajta lelkes, kecses és büszke, de híresek lojalitásukról, intelligenciájukról is.

Boxer

Barátságosak, nagyszerűen viselkednek a gyerekekkel, nagyon szórakoztatóak és odaadóak, türelmesek és rendkívül éberek. Nagyszerű személyiségjegyeinek köszönhetően tökéletes a kisgyermekek számára.

Bernáthegyi

Játékosak, bájosak, nagyon felelősségteljesek, ezért gyakran használják őket mentőkutyaként is.

Nagy Pireneusi

Hűséges, őrző-védő ösztönük kifogástalan. Türelmesek, intelligensek, aranyosak és szeretetteljesek, valamint imádják az otthonukat és a gazdáikat.

Labrador retriever

Kedves, intelligens kutyák és tele vannak szeretettel, így gyerekek mellé is kiválósan alkalmasak.

Doberman

Őrző-védő képességük figyelemre méltó, hűségesek, nem félnek semmitől és nagyon éberek.

Tacskó

Kicsik, de határozottan úgy viselkednek, mint egy nagy kutya. A tacskók barátságosak és kíváncsiak, de hevesek és nagyon odaadóak, illetve kötődnek a családjukhoz.

Ír farkaskutya

Óriási mérete ellenére nagyon szelíd jószág. Nyugodt, kedves és szeretettel teli, na és persze hűséges.

Rottweiler

A rottweilerek játékos, szeretetteli, magabiztos és odaadó kutyafajta. Lehet, hogy komolynak tűnnek, de mindig készen állnak arra, hogy szórakozzanak és játszanak az emberekkel.

Kínai Shar-Pei

Nagyon független, nyugodt és megbízható. Kiváló társ és őr kutya is egyben.

Chihuahua

Ezek a kutyák nem hiszik, hogy kicsik. A chihuahuáknak nagy kutya hozzáállása van mindenhez, bájukkal, kecsességgel, lelkesedéssel és odaadással bárkit elbűvölnek.

betöltés...