9 frizura, ami feldobja a megjelenésed

Elegánsnak és csinosnak lenni nem egyszerű feladat. Vannak azonban olyan divatos dolgok, amik hiába trendik, mégis nagyon mellé lehet vele lőni. A frizura készítés ugyanilyen. Egy jó fazon nem mindenkinek áll jól, de a saját ízlésünkre lehet alakítani.

1.

A fonat

Hacsak nem vagy 12 évesnél fiatalabb, ne fond két copfban a hajad. Rendkívül gyerekes és vicces. Ehelyett próbálj meg a korodhoz illő fonatokat használni, egyébként is divat. Egy jól választott ruha és maga a fonat rendkívül elegáns tud lenni.

2.

A lófarok

A bársony hajgumik újra aranykorukat élik. De talán a legfontosabb, hogy a hajszínünkhöz passzolót válasszunk, azonban, ha még sincs otthon ilyen színű hajgumi, tekerjünk a lófarok köré egy tincset. Sokkal elegánsabb lesz a megjelenés.

3.

A fánk-konty

A fánk-konty megjelenése amilyen gyorsan megérkezett, olyan gyorsan el is tűnt. Mivel túl a túl szigorú konty abszolút nem adott természetes megjelenést, így gyorsan elfelejtette mindenki. Próbálkozz egy kisebb kontykészítővel, amivel természetesebb lesz a megjelenés, és nem fogod úgy érezni magad, mintha két fejed lenne.

4.

Az utcára a banáncsat elég érdekes választás lehet. Maradjon meg otthonra, miközben összeszedjük a szennyest.

5.

Göndör haj+egyenes frufru

Ezt már akkor sem értettük, mikor mindenki így viselte. Elvétve még lehet vele találkozni az utcákon, de szerencsére kihalófélben van ez a style.

6.

A nedves hatású frizurával elég ambivalens érzései vannak az embernek. Vagy úgy érzi az ember, mintha tényleg a zuhany alól jött volna ki, vagy pedig, mintha 3 hete nem mosott volna hajat. Szerencsére már a múlté.

7.

Magas lófarok

Mielőtt felkötjük a hajunkat kicsit tupírozzuk meg. Ezáltal dúsabbnak fog tűnni, de ne essünk túlzásba. A magasan felkötött lófarok egy idő után kényelmetlen lesz, így azt ne a 8 órás műszakba menet készítsük el.

8.

A csatok újra fénykorukat élik, minél nagyobb és csillogóbb, annál jobb. Így a hajtűk már elavultnak számítanak.

8.

Szerencsére a fodrászok is a természetességre törekednek, így a nagyon erős, feszes hullámok már nem igazán jellemzőek. Ehelyett a -mostkeltemkiazágyból- stílusú hajzuhatag a menő.

9.

Az ombre festés az amit meg lehet nagyon jól csinálni, de nagyon jól el is lehet rontani. Lehet játszani a színekkel, mivel a fodrászok több szín összekeverésével érik el a kívánt eredményt. Természetesen nyáron a színes a divat.

betöltés...