8 különleges modell, akik nagyon sikeresek és népszerűek lettek

Megszoktuk, hogy a magazinok borítóján tökéletes testalkatú és szép arcú emberek néznek vissza ránk. Ezeknek a személyeknek hosszú combjuk van, tökéletes derekuk és megfelelő arányokkal rendelkeznek. Viszont a mostani divattrendek megváltoztak ezért egyre több és több egyedi és különleges megjelenésű modell kerül híres magazinok címlapjára. Mostani cikkünkben 8 ilyen modellt hoztunk el, akik szokatlan megjelenésükkel vívták ki a népszerűséget és a hírnevet.

1, Paige Lauren Billiot

Paige már gyerekkora óta komplexitásokkal küzdött az arcán lévő vörös folt miatt. Sok évbe telt mire el tudta fogadni magát úgy ahogy van. Ma már imádja ezt a védjegyet.

Billiot támogatja a hozzá hasonló helyzetben lévő nőket, hogy fogadják el magukat, mert csak így lehetnek boldogok.

2, Arina Lubiteleva

A 21 éves ukrán származású Arina Lyubiteleva egy valóság showban szerepelt és azután lépett a modellkedés útjára. Sokáig nagyon bizonytalan volt, ugyanis túlságosan is elálló fülei voltak. Arina elmesélte, hogy emiatt gyerekként gyakran bántották őt.

Most Arina több modellszerződéssel is rendelkezik, emiatt sokat utazik. A Harper Bazaar borítóján is szerepelt már. A lány megértette, hogy a fülei különböztetik meg őt a többi embertől. 

3, Harnaam Kaur

A brit származású Harnaam Kaurt rengetegszer zaklatták az iskolában. Amiatt csúfolták a társai, mert arca olyan szőrős volt, mint egy férfié. Számos módszert kipróbált már a probléma kezelésére, de a helyzet egyre csak romlott. Egy bizonyos idő után feladta a próbálkozást és úgy döntött, megpróbálja elfogadni magát.

2016-ban részt vett a londoni Fashion Weeken, majd bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, mint a legfiatalabb szakállal rendelkező nő. Most Harnaam aktívan védi a nők jogait.

4, Kanya Sesser

Az amerikai Kanya sajnálatos módon lábak nélkül látta meg a napvilágot, de ez nem akadályozta meg őt abban, hogy az egész világnak bizonyítsa az álmok megvalósítása előtt nem lehet akadály. 15 éves korában arról álmodott, hogy egy nap modellé válik, ám folyamatosan elutasították. Sesser ezek után sem adta fel. Először fehérneműket, majd sportruházatot kezdett reklámozni.

Kanya szeret sportolni, például szörfözni, gördeszkázni. A hétköznapokban nem kerekes székkel közlekedik, hanem gördeszkával.

5, Olga Makedonskaya

A moszkvai származású 19 éves modell heterokrómiával született. Kétszínű szemét nem szégyelli, hanem épp ellenkezőleg, büszke rá. A fiatal lány jelenleg lavírozik a modellkedés és az egyetemi tanulmányai között.

6, Svetlana Alekseeva

Amikor 4 éves volt teste 45\%-a megégett, majd egy árvaházban nevelkedett. Svetlana az élő példája annak, hogy mennyire szívósak és erősek is a gyerekek. Ő képes volt elviselni társai folytonos bántalmazását és a felnőttek zaklatását.

Alekseeva olyan világhírű magazinok címlapjain szerepelt, mint a Harper`s Bazaar. Rajta volt a “100 legbefolyásosabb nő” listáján is.

7, Amal Sophie

Amal Sophie, egy orosz származású férfi, aki albínóként született. Csak nemrég kezdte el modell karrierjét, ám egyedi megjelenése miatt gyakran hívják különféle arthouse fotózásra, valamint sportruházat reklámozására.

8, Alba Parejo

A barcelonai Alba Parejo veleszületett pigmentproblémával született, vagyis egész testét anyajegyek borítják. Az iskolában gyakran bántották a társai, ám a lány erős maradt és úgy döntött, hogy minden rosszindulat ellenére modellé válik.

Szerinted milyenek?

betöltés...