Kutyaként éli az életét ez a nő. Íme a videó.

betöltés...

Cikkünk főszereplője, egészen fura szokások szerint éli az életét, nem elég, hogy férfiként született és nővé operáltatta magát, de van, hogy úgy éli az életét, mint egy kutya. Azon gondolkodom, hogy mi jöhet ezen kívül még?

A 30 esztendős Tony McGinn egész életét, kutyaként éli, szerepjátékbeli neve pedig Tony Bark, ami egyébként a Vasemberre vagyis Tony Starkra céloz. De nem csak a nevük hasonló, hanem Tony a Vasemberhez hasonló kutyamaszkban ereszkedik négykézlábra és hempereg, játszik valamint ugat. A külső szemlélők számára elég érdekes és fura látványt nyújthat a férfi megjelenése, de ő azt mondja, hogy ezzel a szereppel még jobban összekovácsolódtak szerelmével – aki egyben a gazdája is –  Andrew-val.

A 32 esztendős férfi el szokta kísérni transznemű barátját, olyan helyre, ahol szerepjátékosokkal lehet együtt. Nem túlzás azt mondani, hogy Tony, mondhatni élete nagy részét kölyökkutyaként élte le.

“A világon élő tisztaságot számomra a kutya testesíti meg. Más állatokkal ellentétben ők azok, akik tiszta szívükből tudnak örülni mindennek, ami körülveszi őket. A gyermekek is néha kutyaként viselkednek, ám ezt a hóbortot idővel kinövik, nos én nem abba a kategóriába tartozom, aki valaha is ki fogja nőni a kutya szerepet.” – mondta a Barcroft Mediának adott interjú során. A férfi azt is megemlítette, hogy ennek a szerepnek köszönhetően, sokkal sebezhetőbb, mint valaha, ám nem bánja, ugyanis így közelebb került a párjához.

“Gondolj csak bele, nem kell mást tenned a partnered boldogsága érdekében, csak annyit, hogy eldobod a kedvenc labdáját a házon belül. Igazság szerint így a kapcsolatotok soha nem fut zátonyra, mert csak ennyit kell tenned érte.”

Andrew azt mondta:

“Nem kell mást tennem, csak vele lennem, néha figyelnem rá és megsimogatni a fejét, miközben azt mondom neki, hogy jó fiú vagy.”

Egyébként a pár, 2009-ben ismerkedett meg egymással és összeköltözésük után egyből lett három kutyájuk, akiket csak biokutyaként emlegetnek. Azt hozzá kell tennünk a történethez, hogy Tony nem hiszi azt magáról, hogy ő egy igazi kutya.

A férfi jelmeze két dolgot foglal magába, egy vasember páncélhoz hasonló maszkot és egy kutya farkat. Tonynak saját kutyaólat is csináltak a ház mellett, ahova néha napján elvonulhat, ha úgy tartja kedve.

Első körben hobbiként indult a dolog, aztán megváltozott a helyzet, ugyanis Tonyval több kutya shown is részt vettek, ahol bizony díjat is kapott.

“Vannak látogatóink, akik mindig meglepődnek a szalagok láttán. Általában azt kérdezik, hogy “Te azokat kutyaversenyen nyerted?” Ám azt már ritkán kérdezik meg, hogy az a kutya én vagyok-e”

Ma már az úgynevezett Los Angeles-i Póni és Állat Klub tagjai közé tartoznak.

A Los Angeles-i Póni és Állat Klub, egy olyan közösség, ahol az emberek szerepeket játszanak és ebbe az egyletbe hat évvel ezelőtt csatlakoztak. Gyakran rendeznek olyan eseményeket, ahol mindenféle korlát nélkül kiélhetik hobbijukat. A klubot Ann Noble alapította, aki szintén szeret szerepjátékosat játszani. Az ő karaktere például Beauty a póni. Ann elmesélte, hogy több dologgal is szembe kellett néznie, ami negatívan hatott a lelki világára, de Beauty ott van, hogy átsegítse ezeken a nehéz időszakokon.

Bizonyos rendezvényeken rókavadászatot is tartanak, ahol rókákat kell üldöznie a kutyáknak, természetesen ez olyan, mint a normális emberek közötti fogócska.

Az interjú végén Tony elmesélte, hogy a szerepjátékát családja nem igazán érti meg, emiatt nem is esik róla szó, ha találkoznak. Viszont az idegeneknek sem mondja meg, hogy milyen szeszélye van, mert valószínű ők sem értenék meg.

betöltés...