Bíró Icát, vagyis a Metal Ladyt botrányos körülmények között lakoltatták ki. Íme a videó.

Bíró Ilona, vagy ahogy sokan ismerik Bíró Ica fitnesz-szakértő, modell, színésznő és énekesnő is egyben. Igaz varrónő végzettsége van, ám a véletlennek köszönheti, hogy modell lett belőle. A Luxus Áruház információs pultjában dolgozott, amikor felkérték, hogy legyen manöken. Az egyik fotós hagyta, hogy úgy pózoljon a kamerák előtt, ahogy szeretne, ami nagyon meg is tetszett neki. A 80-as 90-es években volt modellkarrierjének csúcsán, ugyanis rengeteg kép, címlapfotó készült róla, sőt a Luxus Áruház modellje is ő volt.

Mivel tanulmányait egyébként a Testnevelési Egyetem testépítő–fitnesz szakán végezte el, ezért később fitnesz-szakértőként is tevékenykedett. Ismertté vált még a Pokolgép nevű zenekarral való közös munka miatt, amikor is megjelent legelső albuma Metal Lady címmel. Több könyvet is írt és színházi darabban is játszott. Ám azóta szinte nem is hallottunk róla, ezidáig.

A Metal Lady egy rémálomba került, ugyanis végrehajtók kilakoltatták őt szeretett Budai otthonából. Az ingatlan előtt, hatalmas perpatvar volt, mert Ilona és barátai nem hagyták, hogy a rendőrök és a végrehajtó bemenjenek a területre. Egy pénteki napra esett ez a szörnyű eset, amikor kiderült, hogy az ingatlant el fogják árverezni.

A helyzet amiatt alakult ki, mert a Metal Lady annak idején egy svájci frank alapú hitelt vett fel, ami odáig fajult, hogy az egykori modell nem tudta már fizetni a törlesztő részleteket, ezért nem volt más lehetőség, mint a kilakoltatás. Persze próbálta barátaival megakadályozni az elkerülhetetlent, de a vége sajnos szomorú lett. A rendőrök egy lakatos ember segítségével jutottak be a házba és erőszakkal vitték ki onnan a “tüntető” tömeget.

A történteket az RTL Klub stábja is felvette, majd így nyilatkozott a történtekről:

“Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának, kisemmiznének, az egész életem munkáját ellopják”.

Hab a tortán, hogy az otthona után a szalonja előtt is megjelentek a rend éber őrei, valamint a végrehajtó is, hogy azt is lefoglalják tőle. Ott is csak egy lakatos segítségével tudtak bemenni. Ica elmondta, hogy éveken keresztül tisztességes adósként törlesztette a részleteket, de az érték olyan magasra ugrott, hogy az eredeti részlet háromszorosát kellett volna fizetnie, amit már nem tudott bevállalni.

A végrehajtó szerint, minden jogszerűen történt az ügyben.

Íme a videó, ami bemutatja az egész esetet:

Ti mit szóltok ehhez?
betöltés...