10 híres sztárpár, akik még a gyermekáldás után sem házasodtak össze

Bár a legtöbb pár egyből kimondja a boldogító igent, mikor megtudják, hogy gyermekük születik, ám így is vannak olyanok, akiket ez hidegen hagy és boldogan élnek gyermekükkel úgy is, hogy nem házasodtak össze. Bizony jó pár hollywoodi pár is van, akik ezt az elvet követik, ilyen például Goldie Hawn és Kurt Russel, vagy Shakira és Gerard Piqué. A mai cikkünkben rajtuk kívül még egy-két ilyen gondolkodású párt hoztunk el nektek, akik bizonyítják, hogy házasság nélkül is lehet boldogan élni.

1, Shakira és Gerard Piqué

A pár a 2010-es labdarúgó VB-n találkozott egymással. Shakira akkori dalát a Waka-Waka-t választották a vb hivatalos indulójának. A himnusz közelebb hozta Shakirát és Gerardot, ám házasság nem lett a dologból viszont két csodálatos gyermekük született. Az első Milan 2013-ban született a második Sasha pedig 2015-ben.

2, Natalja Mihajlovna Vogyanova és Antoine Arnault

A modellként dolgozó Natalja Mihajlovna Vogyanova és a Berluti márkanév vezérigazgatója, Antoine Arnault már 2011 óta alkotnak egy párt és két közös gyermekük született, Maxim és Roman. Korábban Natalja együtt volt Justin Portmannel és három gyerekük született. Annak ellenére, hogy régóta vannak együtt még mindig nem házasodtak össze.

3, Eva Mendes és Ryan Gosling

Eva és Ryan 2011 óta alkotnak egy párt, miután a “Túl a fenyvesen” című film forgatása során találkoztak. A párnak két lánya született: Esmeralda és Amada, de házasság gondolata még nem körvonalazódott a fejükben.

4, Anna Szergejevna Kurnyikova és Enrique Iglesias

Az orosz teniszezőnő, Anna Kurnyikova és a spanyol énekes, Enrique Iglesias akkor találkozott egymással, mikor az “Escape” című dalához készített videoklipet. Azóta a pár szoros kapcsolatban áll egymással viszont még nem akartak összeházasodni. 2017-ben született meg két közös gyermekük Nicholas és Lucy, pletykák szerint pedig a harmadik gyermeküket várják.

5, Diane Kruger és Norman Reedus

Diane és Norman két éven át sikeresen elrejtették kapcsolatukat a média elől, és akkor ismerkedtek meg, mikor 2015-ben szerepeltek a “Sky” című filmben. 2018-ban pedig megszületett a pár első gyermeke.

6, Rose Byrne és Bobby Cannavale

Az ausztrál színésznő, Rose Byrne és az amerikai színész, Bobby Cannavale már 7 éve élnek együtt. A párnak 2 fia született, Rafa és Rocco. Rose gyakran hivatkozik úgy Bobby-ra, mintha a férje lenne, bár soha nem voltak hivatalosan házasok.

7, Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley

Jason és Rosie 2016 óta alkotnak egy párt, 2017-ben pedig megszületett a pár első gyermeke, Jack Oscar Statham. A pár továbbra is „élettársi” viszonyban van egymással, de még nem házasodtak össze.

8, Olivia Wilde és Jason Sudeikis

A színészek 2011-ben kezdtek el egymással randizni, és 2013-ban bejelentették, hogy egy párt alkotnak. A rajongók meglepetésére és egyben bánatára is, soha nem házasodtak össze. Ennek ellenére a párnak 2 gyermeke is született: az első 2014-ben a második pedig 2016-ban.

9, Goldie Hawn és Kurt Russell

Goldie és Kurt talán az egyik legrégebbi hollywoodi pár, akik sosem házasodtak össze, ám ez nem állt boldogságuk útjába. Az 1984-ben bemutatott “Második műszak” című film forgatása során ismerkedtek meg. A párnak egy közös gyermeke született, név szerint Wyatt Russell. De a korábbi házasságukból is vannak gyermekeik. Goldienek Kate és Oliver Hudson, Kurtnek pedig Boston Russell.

10, Kirsten Dunst és Jesse Plemons

Miután együtt szerepeltek a “Fargo” című sorozatban, ahol házastársakat kellett alakítaniuk, Jesse Plemons és Kirsten Dunst úgy döntött, hogy a aló életben is összejönnek. 2018 májusában született meg közös gyermekük Ennis Howard Plemons. Pletykák szerint a pár már rég összeházasodott, de ők ezt hivatalosan nem erősítették meg.

Ti nektek fontos a házasság?

betöltés...