16 színész, aki a valóságban sokkal idősebb, mint filmbeli szerepében volt

Mindannyian láttunk már olyan filmeket, amelyben a főszereplő karaktere sokkal fiatalabb a valódi koránál. Nos, egyre több színész igyekszik valamelyik fiatal hős szerepében tetszelegni, sőt, nagyon is jól sikerül nekik.

Cikkünkben olyan felnőtt színészek szerepelnek, akik egy-egy szerepét rengeteg évet fiatalodtak, természetesen csak a képernyőn. Nézzük, hogy sikerül nekik a nagy átalakulás!

Roberto Benigni, Pinocchio

2002- ben jelent meg a “Pinocchio” című film, amelyben a 49 éves Benigni játszotta a főszerepet, de nem az idős ács Geppettot, hanem a fiatal fafiút, Pinocchiot. Azt pontosan nem tudjuk, hogy hány éves volt a főhős, de mivel a fiú iskolába járt, körülbelül hét éves lehetett.

Nicole Kidman, Flört

Nicole Kidman a “Flört” című drámában egy lány bentlakásos iskolában tanult. A színésznő azonban már korántsem járt iskolába. A forgatás idején, 1991-ben 24 éves volt.

Rose McIver, Komfortos mennyország

A színésznő, aki a Komfortos mennyország című thriller főszereplője a forgatás alatt már 21 éves volt.

Keanu Reeves, Bill és Ted haláli túrája

Az 1989-ben forgatott alkotásban a színész egy 17 éves, iskolás fiú bőrébe bújt.

Jennifer Grey, Dirty Dancing (Piszkos tánc)

A Dirty dancing című film Baby-jét Jennifer Grey alakította, aki a forgatás idején tíz évvel volt idősebb filmbeli karakterénél. A színésznőt egyébként ezért a szerepért Golden Globe-díjra is jelölték.

Joe Keery, Ismeretlen dolgok

A színész Steve Harrington karakterét öltötte magára. A 17 éves fiút 24 éves korában játszotta el. A színész most 27 éves és még mindig a sorozatban játszik.

Kristen Connolly, Ház az erdő mélyén

Kristen Connolly színésznő, aki a főszereplő barátnőjét alakította, a forgatás ideje alatt már 31 esztendős volt.

Ryan Reynolds, Csak barátok

A filmet 2005-ben készítették, amikor Reynolds már 29 éves volt. Ő alakította a 17 éves főszereplőt, Chris Brendert.

Denise Richards, Vad vágyak

A színésznő 27 éves korában bújt egy 16 éves iskolás lány bőrébe. A rendkívül vad filmben Richards valósághű alakítást nyújtott.

Zila Clark, Jane Eyre

Timothy Dalton és Zila Clark voltak a film főszereplői. Clark tizenegy évvel volt idősebb, mint filmes karaktere.

Linda Hamilton, Terminátor

A filmben Sarah Connor pincérnőként dolgozik. Szerepe szerint 19 esztendős, a színésznő azonban közel tíz évvel volt idősebb a forgatás alatt.

John Franklin, A kukorica gyermekei

John egy tizenkét éves gyermeket alakított a horror filmben. A színész azonban, több mint kétszer annyi idős volt, mint filmbeli karaktere.

Rachel McAdams, Bajos csajok

A filmben Rachel McAdams volt a társaság vezetője. A 2004-es forgatás alatt a színésznő 26 esztendős volt, de biztosan nem mondtuk volna meg róla a valódi korát.

Paul Wesley, Vámpír naplók

A színész a sorozat forgatásának kezdetén 26 éves, a befejezésnél pedig már betöltötte a 35. életévét. Stefan Salvatore szerepében 17 esztendős volt. Nagyon úgy tűnik, hogy a színésznek ifjúsága örök, ugyanis nem okozott nehézséget számára, hogy egy tinédzser bőrébe bújjon.

Gabrielle Carteris, Beverly Hills, 90210

Az 1990-es évek egyik legnépszerűbb sorozatának szereplője jóval megelőzte filmbéli karakterének korát. A színésznő 29 esztendős volt a karakter megformálása idején, majd amikor állapotos lett, a forgatókönyvíróknak át kellett dolgozniuk a történetet is.

Veronica Castro, Vadrózsa

A mexikói filmsztár, Veronica Castro a 17 éves hősnőt játszotta az 1990-es évek egyik kultikus tévésorozatában. A színésznő a Wild Rose- ban való szerepe idején 35 éves volt, ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy alakításával nézők millióinak szívét rabolja el.

betöltés...