Ez a fotós megmutatta, hogyan kell tökéletes képet készíteni.

Gondolom nem kell elmondanunk, hogy a jó képek elkészítése mennyi, de mennyi munkával jár. Ez pedig nem csupán csak egy ember érdeme, hanem néha egy egész csapaté, akik a fotózások alkalmával közreműködnek. Sok lány és szerintünk fiú is vágyik profi fotós által készített képekre, amit kényük-kedvük szerint hasznosíthatnak a későbbiek folyamán. A legtöbb ember, még mindig abban a hitben van, hogy a tökéletes és lehengerlő képek még mindig műteremben készülnek és azért drága pénzeket kell fizetni. Nos, ez ma már nem feltétlenül van így, ugyanis egy ügyes és kreatív fényképész bármilyen helyszínből, bármilyen háttérből ki tudja hozni a maximumot. Ha nekem nem hisztek, akkor majd a cikkünk főszereplője, Geo Leon bebizonyítja. Ő ugyanis nem fedi el a valóságot, hanem bátran vállalja, milyen helyszínen és milyen eszközök segítségével készít másokról képet.

1, Ne is annyira nehéz és veszélyes tűzben képet csinálni, mint ahogy a legtöbben gondolják.

2, Csupán néhány cseresznyére, és egy kávézó asztalára van szükség ahhoz, hogy lélegzetelállító képek készüljenek.

3, Csupán egy-két legyezőre van szükség ahhoz, hogy úgy nézzen ki az ember, mint egy flamenco táncos.

4, Csak néhány kéz kell ahhoz, hogy zseniális képek szülessenek, persze az utómunkálatok mindig a fotós vállát nyomják, de ebből is látszik nem kell különleges helyszín egy remek képhez.

5, Csak a megfelelő időpontra és fényekre van ahhoz szükség, hogy ilyen remek képek szülessenek.

6, Ha mindenképpen ragaszkodik a modell a virágos környezethez, elegendő hozzá egy bokor is, ami az út szélén van.

7, Nos, ebből is látszik, hogy nem kell ahhoz pucérra vetkőzni, hogy vonzó zuhanyzós kép készüljön valakiről. Csak a mihez tartás véget nézzétek meg a következő képet.

8, Ez a jelenet lazán elmenne egy horror filmbe, de ehhez sem kellett különleges helyszín, csupán csak annyi, hogy bebújjon az asztal alá.

9, Bizony, ez a kép is csak egy átlagos, hétköznapi autóban készült, a színeket, a kontrasztot és az egyéb szükséges effektek beállítását pedig Photoshoppal készítették el.

10, Nem, senki sem ragasztott gombákat a fejére. Ha lejjebb görgettek látjátok, hogy csak egy élő gombát tartottak a fejéhez a többi meg már a szerkesztő műve.

11, Mindig is akartál egy olyan képet, ami a mesefilmekre, vagy fantasy filmekre hajaz. Nos csak egy ügyes kezű fotós kell, aki jól bánik a Photoshoppal.

12, Igen, valóban úgy néz ki ez a kép, mintha egy erdőben készült volna, de nem kellett olyan messzire menni, mert a fotós tudta, hogy ezt egy virágágyásban is lazán meg lehet csinálni. Nézzétek csak:

Nektek van ilyen ügyes és kreatív fotós ismerősötök?

betöltés...