8 híres ikerpár, akikről ma szinte alig tudunk valamit!

A filmipar mindig keresi azokat a különleges színészeket, akikkel el tudnak adni egy filmet. Próbálnak mindig a lehetőségekhez mérten, alaposan körülnézni, castingokat hirdetni, ahol próbálják ezeket a leendő csillagokat felfedezni. Sokszor pedig egy adott filmhez ikreket kell alkalmazni, ami még jobban megnehezíti a feladatot. De persze nem lehetetlen…Jó pár híres ikerpárt ismerünk az Olsen-ikreken kívül,akiket számtalanszor láttunk már a vásznon. De most nézzük is,kik azok a híres ikrek, akik rengeteg filmben játszottak együtt.

1.

James és Oliver Phelps

Az ikreket szerintem senkinek sem kell bemutatni. A Phelps ikreknek az átütő sikert a Harry Potter-filmek hozták meg. Ők játszottak a mindig vidám Weasley testvéreket. Azóta is próbálkoznak különböző filmekkel, de sajnos akkora sikert még egyikkel sem arattak, mint  varázsló életéről szóló részekkel. Egyébként mindig együtt játszanak, eddig még nem lehetett őket nagyon külön látni. Mielőtt befutottak volna Oliver profi golfkarrierről álmodott, mivel egyébként versenyszerűen játszik, James pedig a zenélésben találta meg önmagát, valamint nagy álmai közé tartozik, hogy egy Bond-filmben egyszer ő játszhassa el a főgonoszt.

2.

Az Olsen-ikrek talán a leghíresebb ikerpárnak mondható el. Egész kicsi koruk óta, egész pontosan 9 hónapos koruk óta forgatnak és játszanak különböző filmekben. Egyre több és több rendező látott bennünk fantáziát, így rengeteg filmet tudhatnak a hátuk mögött. 2004-ben azonban úgy döntöttek, felhagynak a tinifilmek forgatásával és inkább saját ruhamárkájukra koncentrálnak, amit 12 éves korukban adtak ki. A divatszakmában pedig szintén kivívták az elismerést a legnagyobb kritikusoktól is,mivel egyéni stílusuk nagyon belopta magát az emberek szívébe.

3.

Tom és Bill Kaulitz

2000-es években robbant be a köztudatba a német emos tinibanda,a  Tokio Hotel. A csapatot az ikrek alapították, melynek a frontembere az extrém kinézetű Bill volt. A zenekar egyébként ma játszik és fellép, bár már ritkábban, és inkább más jellegű zenéket. Tom pedig eljegyezte a híres német szupermodellt, Heidi Klumot.

4.

Benji és Joel Madden

Bár nem színészek, de méltán lehet őket is a híres kategóriába sorolni. A Madden-ikrek alapították a punk zenekart,a Good Charlotte-ot. A csapat a 90-es évek végén, és a 2000-es évek elején nagyon népszerű volt. A testvérek máig zenélnek, és mind a ketten két gyönyörű szőke hírességet tudhat feleségének. Joelnek egyébként két gyönyörű gyermeke van.

5.

Dean és Den Keiten

A kanadai testvérpár nem a film vagy a zeneiparban vált híressé, hanem a divatban. A 2000-es évek váltak igazán kedveltté egyedi, stílusos ruháival. A sztárok annyira megszerették ezeket a ruhákat, hogy azóta is előszeretettel hordják. A fivérek által alapított  Dsquared² márka mára a világ számos pontján megtalálható. Érdekességként elmondható, hogy az olimpiai játékokhoz is terveztek már tréningruhákat.

6.

Lisa és Louise Barnes

Nem kis túlzás nélkül elmondható, hogy a lányok megkapták a leghátborzongatóbb ikrek titulst. Első és egyben utolsó szerepük a Ragyogásban volt, ahol a frászt hozták mindenkire. Ne maradtak a színészi pályán, helyette inkább civil foglalkozást választottak. A Jubileumra viszont újra beálltak a régi helyszínre és készítettek egy fotót.

7.

Rami és Sami Malek

Rami Malek neve ismerősen csenget, hiszen ő játszott a híres énekest Fredie Mercury-t a Bohém rapszódiában. A színész teljesítményét Oscar-díjjal jutalmazták. Kevesen tudják azonban róla, de van egy egypetéjű ikertestvére. Testvére, Sami viszont utálja a reflektorfényt, rendkívül lámpalázas, olyannyira, hogy diplomavédését is testvére,Rami tette meg helyette.

8.

David és Peter Paul

Az amerikai ikerpár kezdetben csak gyúrni járt le a terembe, oda ahova Schwarzenegger is járt. Ők a különleges öltözködésükkel, és eléggé kigyúrt testükkel hívták fel magukra a figyelmet. Színészi pályájuk nem éppen mondható sikeresnek,pár film után,- amit szinte az alkatukra és ugyanarra a sémára szabtak-, abbahagyták a szereplést. Leghíresebb filmjük  Barbár testvérek voltak.

betöltés...