Mennyire lennél jó nyomózó? Az emberek 90\%-a nem találja ki, hogy ki a legfiatalabb a képen.

Természetesen azt már mindenki tudja, sőt meg is tapasztalta, hogy a látszat néha csal. A mai világban nagyon sok olyan személy van, aki a korához, képest vagy sokkal fiatalabbnak vagy sokkal idősebbnek néz ki. Persze ez egyértelműen köszönhető a szülők és nagyszülőktől örökölt géneknek is, ám nem csak ez számít.

Köztudott, hogy jóval előbb megjelennek a ráncok egy ember arcán és beindul az öregedési folyamat, ha túlságosan is sokat aggodalmaskodik, stresszel és szorong. Ennek elkerülésére, sok olyan tevékenységet kell végezni, ami nyugtató és relaxáló hatással van a lélekre.

A mai cikkünkben egy nagyon érdekes fejtörőt hoztunk el neked. Adott ez a kép, amin ki kellene találni, hogy melyik hölgy a legfiatalabb.

Még a nők többsége sem tudja kitalálni. Neked vajon sikerül megfejteni?

Jó alaposan nézd meg a képet. Tudjuk, hogy bonyolítja a dolgot, hogy majdnem egyforma ruhában és cipőben vannak, de ezektől próbálj elvonatkoztatni. Nézd meg a hajukat, a karjukat, az alakjukat, a lábukat.

Jól megnézted? Választottál? Akkor itt a megfejtés:

Elsőre talán azt hihetted, hogy a 30-as éveiben járhatnak a nők, azonban az igazság, hogy az összes 45 évnél idősebb.

A legidősebb 54 éves a legfiatalabb pedig 45!

De, hogy közülük melyik a 45, megmutatjuk.

Balról jobbra haladva:

Rae Martin 54 éves; May Simpkin 51 éves; Heike Doutine 45 éves és Michelle Thomas 48 éves.

Na, hogy teljesítettél? Sikerült kitalálnod? Ez a teszt egyébként nagyszerű bizonyítéka annak, hogy egy megfelelő frizurával és öltözködési stílussal sokkal fiatalabbaknak is kinézhetnek a nők.

betöltés...