Oroszországi halászok szörnyű teremtményeket találtak a Fekete tengerben!

Biztos ti is elgondolkodtatok már azon, hogy milyen élőlényeket rejthetnek a tengerek és az óceánok. Azzal tisztában vagyunk, hogy cápák, bálnák, delfinek, medúzák és polipok élnek ezekben a vizekben de, rajtuk kívül még nagyon sok faj vár felfedezésre. Sokak véleménye szerint az orosz és az ázsiai partoknál lehetnek a legkülönlegesebb állatok, melyekről még életünkben nem hallottunk. Nos Roman Fedortsov, aki egy orosz származású tengerész elhatározta, hogy felkutatja az idegen fajokat Oroszország partjainál.

Néhány tengerész barátja elkísérte őt erre a kalandos útra, ahol hihetetlen fajokkal találták magukat szembe. Minden kifogott állatról készítettek egy képet, amit feltettek Roman Instagram oldalára, ami egyébként ezeknek a teremtményeknek köszönhetően nagy népszerűségnek örvend, ugyanis már nyolcvanezer felhasználó követi mindennapjait. Ha az oldalon található fotókat szemügyre vesszük láthatjuk, hogy eme élőlények nem mindennapi külsővel vannak megáldva, sőt egyesek igencsak félelmetesen néznek ki. Olyannyira, hogy akár egy horrorfilmbe is lazán elmehetnének. Természetesen vannak vicces ábrázatú halacskák is, amiktől könnyesre nevethetjük a szemeinket.

Mai cikkünkben összegyűjtöttük ezeket a kifogott példányokat, hogy végre ti is láthassátok, milyen élőlények rejtőznek a vizek mélyén.

1,

2,

3,

4,

5,

6,

7,

8,

9,

10,

11,

12,

13,

14,

15,

16,

17,

18,

19,

20,

betöltés...