18 figyelmetlen tervező, akinek csak egy kicsivel kellett volna többet tenni egy tökéletes munkáért

Tervezőnek lenni nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan gondolják. Elég ha egyik nap rossz napod van, nem megfelelő színt vagy dizájnt választasz, ha valahol megcsúszik a történet és kész vége az egésznek, mehet az egész a kukába. Vannak, akik viszont ezzel mit sem törődve elküldik a kivitelezőnek a terveket, hogy valósítsa meg és az eredmény kész katasztrófa lesz. A mai cikkünkben ilyen tervezési bakikat hoztunk el nektek. Úgy gondoljuk, hogy ilyenek után az illetőknek tuti más munka után kellett nézniük.

1, Ha hiszed ha nem,ennek a mosdónak ilyen a dizájnja, amit már csak azért is furcsa mert a legtöbb ember nem szereti, ha a WC-je ennyire igénytelennek tűnik.

2, Amikor imádod a hot-dogot és a pizzát, valaki pedig megvalósítja az álmaid és összegyúrja a kettőt. Mondjuk lehet nem mindenkinek lenne gyomra megenni, mert ez iszonyú soknak tűnik.

3, Oké, hogy királyul néz ki és szép dísze lehetne a konyhának, de komolyan… hogy lehet ebből úgy inni, hogy nem vakulsz meg?

4, Nem tudjuk, ki és milyen okból készítette ezt el, talán a békakirályfit akarták vele helyettesíteni. Lehet, ha megcsókolod, akkor daliás herceggé válik, de az is lehet, hogy nem.

5, Thaiföldön bementem egy étterem mosdójába, de nem tudtam, hogy most az elefánttal, vagy a zsiráffal jelzett a férfi WC.

6, Egy buszmegállóban lévő pad, mely abszolút nem alkalmas a kényelmes ülésre.

7, Ezeknek a medvetalpak, nagyon-nagyon furán néznek ki. Valószínű az emberek többségének nem is ez jut az eszébe.

8, Le a kalappal azelőtt a pincér előtt, aki úgy ki tudja vinni ezt a levest, hogy nem borul ki a tányérból.

9, Igazából, most ugyanott vagyunk, mintha sima lépcsők lennének. A rámpának az a lényege, hogy akadálytalanul lehessen rajta közlekedni.

10, Ha csak egy szeme van ennek a minionnak, akkor miért is van két szemöldöke?

11, Elsőre talán arra asszociálhatsz, hogy ez egy vér áztatta szőnyeg, pedig csak a flamingó madárnak van ilyen fura megjelenése.

12, Lehet, hogy elsőre nevettél rajta, és szidtad-hordtad, hogy milyen csúnya, de hidd el lesz még olyan mínusz, mikor rimánkodni fogsz érte.

13, Amikor a renoválás után marad egy két felesleges ajtó, amit bizony fel kell használni valamire:

14, Mindig is szerettem volna tudni, milyen hely lehet Aaris.

15, Egy pulcsi, melynek mintája nagyon furán van kialakítva. A ti szemeteket is zavarja?

16, Amikor vegetáriánus emberek felelősek a húsok csomagolásáért.

17, Egy megoldhatatlan labirintus, amiből nincs menekvés.

18, Az okosok beletették az egyik koncert plakátját úgy, hogy már tudták, nem lehet rá több jegyet venni. Ezzel a hoppon maradtak orra alá akarták dörgölni a dolgokat?

Na mit szólsz?

betöltés...