A NASA felvételein, ahogy egy ufó 20 percig követi a Nemzetközi Űrállomást

A kamerák egy kúp alakú tárgyat rögzítettek, ami húsz percen keresztül követte az űrállomást a Föld körüli pályán. A videót szinte azonnal kiszúrták azok a portálok, amelyek az űrbéli anomáliákra vagy a földön kívülinek tartott technológiákra szakosodtak.

A busz méretű tárgy körülbelül 78 kilométer/másodperc sebességgel haladt, ugyanis csakis így tudta követni a Nemzetközi Űrállomást. Az ISS tempóját tartó kúp alakú valamiről a NASA jelezte, hogy tudják, hogy ott van.

Scott C. Waring elárulta, hogy az ufónak hitt tárgy kúp alakúnak tűnik és semmilyen más ismert tárgyhoz nem hasonlítható.

“Ha ez egy katonai tárgy, akkor valószínűleg az amerikai légierő szigorúan titkos technológiája lehet.”

Nagy valószínűséggel a Waring egyáltalán nem áll messze az igazságtól a titkos katonai technológiával. A szakemberek véleménye szerint nagy valószínűséggel egy X-37B jelű, kisméretű távirányítású repülőgépről lehet szó, amelyet az amerikai légierő megrendelésére a Boeing készített. A videón látható repülő ugyanis kúpra kísértetiesen hasonlító X-37B földkörüli pályára állva teljesít hírszerzési feladatokat, ráadásul leszállás nélkül akár hónapokig is képes a légkörben maradni.

Ez egy három évvel ezelőtti videó, amin az X37-B tesztpéldánya 718 nap után tér vissza a Földre:

betöltés...