17 tetoválás, amik mögött szívbemarkoló történetek húzódnak meg

Régen a tetoválásokat a divat miatt vállalták be az emberek viszont mára már egy egészen más okok miatt csináltat valaki varratot. Egyesek egy emlék, egy megrázó esemény, egy szerettük elvesztése, vagy épp egy régi rossz döntés elfedése céljából tetováltatják ki magukat. A legtöbb tetoválás mögött igazi, őszinte, és szívbemarkoló történetek húzódhatnak meg, amit csak a viselője és a tetoválóművész ismert… legalábbis ez idáig. A mostani posztunkban jó néhány olyan személyt hoztunk el, aki felfedte tetoválása igazi történetét. Bizonyára lesznek olyanok, amik bennetek is mély érzelmeket fognak felszínre hozni.

1, Azok a tetoválások, amiket az ember magára varrat nem kell szuper reálisnak lennie. Itt egy remek példa rá:

2, A nővéremnek vicces anyajegyek voltak a kezén ezért a család úgy döntött,hogy szolidaritásból mindenki ugyanolyat fog magára tetováltatni. Mi ez, ha nem igazi összetartás?

3, Kedvenc jelenetem az egyik kedvenc filmemből, melynek címe “Meglógtam a Ferrarival”.

4, Heg alapú haltetoválás, amivel sokkal menőbb lett a csúnya heg.

5, Egy szörnyű autóbaleset után, mikor a halál torkából menekültem meg úgy döntöttem, hogy csináltatok egy ilyen tetoválást, hogy mindig emlékeztessen az ominózus napra.

6, Miután kiléptem a depresszióból és magam mögött hagytam a suicid gondolataim elmentem egy művészhez, aki egy remekművet készített a karomra. Ma már nem félek attól, hogy rövid ujjú pólót vegyek fel.

7, A májfolt lefedés előtt és után. A művész nagyszerű munkát végzett.

8, A nagyapám tiszteletére és emlékére csináltattam egy tetoválást, ami mindig ő rá emlékeztet.

9, Csináltattam egy tetoválást a nemrég elhunyt kutyám emlékére, hogy mindig a bőrömön hordozzam az ő emlékét.

10, “Úgy döntöttem, hogy csináltatok egy tetoválást, hogy mindig emlékezzek arra, villanyszerelőként kezdtem az életem. Mivel a két kezemmel dolgoztam meg a megélhetésért, ezért úgy gondoltam nem lehetne jobb helyre varratni a mintát.”

11, Egy másik személy, aki úgy döntött, hogy a hegét tetoválás minta alapként fogja felhasználni.

12, Úgy döntöttem, hogy édesanyám minimalista változatát fogom magamra varratni, hogy mindig emlékezzek rá.

13, A kezemre tetováltattam egy csirkét, egy tehenet és egy sífelszerelést, hogy az emberek könnyebben össze tudják olvasni a vezetéknevem. (Vezetéknév: Chick cow ski)

14, A feleségemmel a házassági évfordulónk alkalmából páros tetoválást csináltattunk magunknak.

15, A kezemen a Bentley névre hallgató kutyám képe volt, aki éveken át hűséges barátom volt. Úgy gondoltam, hogy érte megéri megcsináltatnom a legelső tetoválásom.

16, “Szerettem volna egy tetoválást, ami magába foglalja a két szerelmemet – a varrást és a sütést.”

17, A lányom megkérdezte tőlem, hogy kiválaszthatja-e ő a következő tetoválásom. Amint látjátok eleget tettem a kérésének.

Nektek van tetoválásotok? Ha igen mit ábrázol?

betöltés...