Talált kiskutyával a kezében futott le 30 kilométert egy maratonfutó

Voltál már úgy valaha, hogy sétáltál, vagy bicikliztél esetleg futottál valahol a szabadban és megláttál egy elárvult kisállatot, akinek nagy szüksége lett volna a segítségedre? Nos, nem te vagy az egyetlen. Történetünk főszereplője, egy thaiföldi származású 43 esztendős nő, aki képtelen volt otthagyni egy kiskutyát az úton, ezért felkapta és vele együtt futotta le a maratont, amiről még videofelvétel is készült.

A “Chombueng Marathon” 42 kilométer hosszú szakaszból áll, amiből 30 kilométert úgy tett meg a sportolónő név szerint Khemjira Klongsanun, hogy kezében ott volt a kiskutya. A nő a tizenkettedik kilométernél vette észre, hogy társai valamit kikerülnek az úton. Az akadály egy árva kölyökkutya volt. Khemjira annyira megsajnálta az állatot, hogy képtelen volt őt otthagyni az út közepén, így fogta magát és felkapta, majd együtt futották le a maradék 30 kilométert. Akik látták az esetet mind lelkendezve tapsoltak a párnak, hogy mielőbb beérjenek a célba. Szerencsére Klongsanun nem adta fel és végig csinálta a távot. Mind a nő mind a kutyus kifáradtak, így amikor Khemjira betette és betakarta őt az autójában, azonnal mély álomba zuhant.

Később az is kiderült, hogy a nőnek már van kettő nagyobb testű kutyája is, de úgy határozott, hogy a picit is magához veszi, akit Chombueng nevezett el.

Mint mondtuk a történtekről videó is készült, amit most itt meg is tekinthettek:

Szerintetek is több ilyen emberre lenne szükség?

betöltés...