15 zseniális szálloda, ahol tudják, hogyan kell lenyűgözni a vendégeket

Ha valaki gyakran utazik, akkor biztos jó pár hotelben szállt már meg. Az ilyen emberek tudják, hogy mit is várnak egy adott szálláshelytől, ám vannak olyan szállodák a világon, amik teljesen lenyűgözik a vendégeket. Nem a hotel kinézetével, hanem azokkal a szolgáltatásokkal, amiket ingyen és bérmentve biztosítanak, nem beszélve az alapos takarításról. A mai cikkünkben olyan hoteleket hoztunk el, amik olyan dolgokat biztosítanak, amit minden szállodának kellene, kezdve egy alapos takarítással.

“Abban a szállodában, ahol megszálltam nem kell bemenni a zuhanyzóba, hogy megengedd a vizet, ugyanis van egy speciális nyílás, ahol ha benyúlsz egyszerűen meg tudod nyitni a vizet.”

Egy szálloda, ahol az ágy fölött van egy kötél, amit ha meghúzol lekapcsolja az összes villanyt a szobában, ami égve maradt.

Egyes szállodákban bontatlan távkapcsoló jár a szobához, ezzel is megelőzve a kórokozók további terjedését.

Egy szálloda ingyen telefonkészüléket biztosít a vendégeinek, amit az ott tartózkodásuk alatt bármikor igénybe vehetnek.

A hotel mindenre gondol. Hagytak az asztalon egy listát, amivel könnyedén nyomon tudjuk követni, hogy mit ne felejtsünk el magunkkal vinni vagy ellenőrizni a hazautazás napján.

(ruhák, kulcsok, pénztárca, útlevél, telefon, töltő, laptop, fogkefe, széf ellenőrzése, gyerekek, pipereholmi.)

Egy hotel, ahol olyan lámpa van, amin képesek vagyunk csak az egyik felét felkapcsolni, így a másik fél nyugodtan aludhat.

Brazíliában van egy hotel, ahol olyan távirányító van, mellyel egy gombnyomásra át tudsz kapcsolni arra a csatornára ahol focimeccs megy.

A szállodai szoba TV-jéhez külön csatlakoztattak egy USB és egy HDMI port csatlakozót, hogyha nincs semmi jó a TV-ben, akkor könnyen rá tudj csatlakozni vele a számítógépeddel és olyan műsort nézhetsz, amilyet csak akarsz.

Egy szálloda, ahol az ágy alatt is hagynak egy üzenetet, amire az van írva, hogy: “Igen, kitakarítottunk ez alatt is.”

Egy hotel, ami külön törülközőt biztosít, mellyel a nők el tudják távolítani a sminkjüket.

“A szállodai szobám ajtaján bekopogott ez a robot, aki WC papírokat hozott a fürdőszobámba.”

“Az egyik hotel halljában találtam egy csillagkaput.”

Egyes hoteleknél a folyosón is vannak lift hívógombok, így mire odaérsz a lifthez, az már meg is érkezett így nem kell rá várnod.

Egy zürichi hotel gumikacsát is biztosít a samponok és tusfürdők mellé, hogy ne unatkozz fürdés közben.

Vannak hotelek, akiknél házi állatokat lehet bérelni, hogy ne érezd magad annyira egyedül.

“Egyedül vagy a szobában és társaságra vágysz? Bérelj halat. 3-50 euró/éj.”

Voltál már olyan szállodában, ahol hasonló dolgokat tapasztaltál?

betöltés...