Ilyen egy igazi sportember! Élő adásban kérte fel táncolni a Down-szindrómás lányt a sportoló.

Nagyon jó azt olvasni az interneten és hallani a TV-ben vagy rádióban, hogy még mindig vannak jólelkű emberek a világon, akik segítenek társaikon. Történetünk főhőse Tim Tebow amerikaifutball-játékos olyan dolgot tett, ami igazán becsületre méltó.

Judy Adams egy Down-szindrómás fiatal középiskolás lány, aki annak ellenére, hogy sejtosztódás miatt alakult ki nála ez a betegség, úgy él, mint egy teljesen hétköznapi lány, akinek rengeteg álma és célja van. Nem utolsó sorban Tim Tebow az egyik legnagyobb példaképe.

Tebow-t pedig Judy és a hasonló helyzetben élő gyermekek inspirálták arra, hogy létrehozzon egy alapítványt, az “Éjszakai Ragyogást” – ahol különleges bálokat és eseményeket szerveznek a speciális igényű gyermekeknek.

Amióta létezik az alapítvány, minden egyes évben a Valentin-napot megelőző utolsó pénteken egy bált rendeznek az ilyen gyermekeknek, ahol úgy érezhetik magukat, mintha egy vörös szőnyeges eseményen lennének.

Judy szerencsés volt, ugyanis részt vehetett egy ilyen bálon, ahova el szerette volna hívni Tim-et is.

A lány megkérdezte a futballjátékost, hogy elkísérné-e őt, ám annyira elfoglalt volt, hogy vissza kellett utasítania a felkérést. Ekkor pattant ki Tebow fejéből egy igazán egyedi ötlet.

Tim-et meghívták a “The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”-ba, ahova elhívta Judyt és az édesanyját is. Természetesen a lány nagy örömmel fogadta a meghívást.

Ez azonban csak a kezdet volt, ugyanis Tebow nagy meglepetést tartogatott a számára. Adás közben egyszer csak lehívta a nézők közül Judy-t, hogy bepótolja vele a táncot, amit a bálon ki kellett hagynia.

Íme a videó:

Tim Tebow-nak hatalmas szíve van és valószínű ez volt Judy legboldogabb napja. Több ilyen emberre lenne szüksége a világnak.

betöltés...