15 fotó, ami bizonyítja, hogy a férfiak és a nők nem ugyanarról a bolygóról származnak

betöltés...

Számtalan cikket olvashatunk arról, hogy a nők és a férfiak között hatalmas különbségek vannak és nemcsak a megjelenésünkben. A férfiak az erősebbik nemként, míg a nők a gyengébbik nemként ismertek, bár ezzel lehetne vitatkozni. Az előbb utaltunk arra, hogy nemcsak a kinézetünkre gondolunk. Nos, a viselkedésünk ugyanolyan, ha nem nagyobb árulkodó jeleket rejteget.

Gondoljunk csak a bevásárlási szokásokra, a fürdőszobai rendre és kozmetikumokra vagy szimplán csak az érzéseinkre. A nők általában véve sokkal érzékenyebbek, a férfiak látásmódja ennél egyszerűbb és lényegre törőbb.

Ezek az ordító különbségek még hosszú együttélés után is megmutatkoznak, még annak ellenére is, hogy igyekszünk egymáshoz alkalmazkodni és változtatni a szokásainkon.

Cikkünk képei alapján biztosan te is magadra, illetve magatokra ismersz és jól fogsz szórakozni, amikor felkiáltasz, hogy “Te jó ég, tényleg!”.

Fürdőszoba

Semmi meglepő nincs abban, ha azt mondjuk, hogy a nőknek sokkal több holmija van a fürdőszobában, mint a férfiaknak. Az uraknak elég ugyanis, egyetlen tusfürdő, ami samponként is funkcionál, egy borotva, dezodor és adott esetben egy fésű. A hölgyek ezeken kívül ott tartják még a sminkszereket, a hajformázókat, testápolót és még sorolhatnánk.

“A kukában találtam meg ezt a mogyoróvajas üveget, mert a feleségem szerint ez már üres.”

“A barátom lába és az enyém.”

Amikor a legjobb barátod összejön valakivel…

Autó

Tisztában vagyunk azzal, hogy a férfiak számára az autójuk is egy úgynevezett szerelem. Egy férfi kocsija mindig tiszta és belül sem lepi el a szemét. Persze ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy a hölgyekét igen, de gyakrabban előfordul egy rendetlen női autó, mint egy férfi kocsi. A lakással azonban, teljesen fordítva van. Igaz hölgyeim?

A fotó, amit anya készít a gyerektől és a fotó, amit apa csinál róla.

Hálószoba

“Ahogy a feleségem eszi a főtt kukoricát (felül) és ahogy én (alul).”

Manikűr férfi és manikűr női módra.

A házban lévő kedvenc helyek.

Íme a számítógépasztal

Amikor egy nő beteg és amikor egy férfi…

Amikor egy nő beteg lesz, ugyanúgy elmegy dolgozni, elvégzi a házi munkát, vigyáz a gyerekekre és így tovább. Ezzel szemben, ha egy férfi megbetegszik, akkor egészen egyszerűen vége a világnak. Úgy érzik, a halálukon vannak, szinte biztosak benne, hogy nem élnek túl egy megfázást. Arról nem is beszélve, hogy párjuk életét is megkeserítik ez idő alatt. Persze, tisztelet a kivételnek, ami, mint tudjuk, erősíti a szabályt.

“Most csak én vásároltam, a barátnőm pedig látszólag nem örül ennek.”

Melyik nem miért nézi meg a Titanic című filmet?

“Burito készítése szerintem és a barátom szerint.”

“A fotó, amit én készítek a pasimról és, amit ő csinál rólam.”

betöltés...