2 héten belül már várhatók az első fagyok. Íme a részletek

Majdnem két hete annak, hogy beléptünk az ősz második hónapjába, és szerencsére még nem köszöntött be annyira a rossz idő, hogy a téli és kötött holmikat fel kelljen venni. Az utóbbi pár napban ugyanis egyfajta utónyarat érezhetünk a levegőben, mely kellemes napsugárzással boldogít bennünket. A hajnalok és az éjszakák viszont kissé csípősek lehetnek, így az éjszaka dolgozóknak igencsak fel kell öltözniük.

Sajnos azonban a meteorológusok rossz hírrel érkeztek, akik szerint november 4-től betör az országba a hideg és bizony több napon keresztül érezhetünk és láthatunk mínuszhoz közeli értékeket a hajnali órákban. Azt nem tudták megjósolni, hogy ez a hideg időjárás milyen mértékben lesz hideg, azt csak pár hét múlva lehet megmondani.

A sussfelnap.hu előrejelzései szerint már október utolsó hetéről lehet érezni azt az előbb említett lehűlést. Október 29-től ugyanis fagyokkal teli napok elé nézünk. Novemberben pedig gyakorlatilag beköszönt a tél, és a hónap vége felé közeledve pedig elő kell venni a vastag téli kabátokat és csizmákat.

Te várjátok már a telet?

betöltés...