18 fénykép, mely soha nem látott dogokat ábrázol a nagyvilágból

Annak ellenére, hogy napi szinten használjuk az internetet még mindig vannak olyan dolgok, amiket nem tudunk, például azt, hogy mekkora a legnagyobb fa törzsének átmérője, vagy, hogy a Szaharában van egy gyönyörű szép oázis, illetve, hogy a tehenekre VR szemüveget raknak Oroszországban, hogy serkentsék a tejtermelést. Mostani posztunkban sosem látott dolgokat hoztunk el nektek a nagyvilágból, mely bizonyára meg fog titeket döbbenteni.

1, Hihetetlen, de ez a hal nem a tóban keresi az élelmet, hanem a fákon. A Brycon nevű hal, képes addig addig ugrálni, míg el nem éri a fákon, bokrokon lévő bogyókat.

2, Egy diák a közeli tengerparton néhány arany gömböt találta, amiről kiderült, hogy valójában egy kövület. Döbbenetes mire képes a természet.

3, A Mexikóban található Thule-fa a legvastagabb törzsű fa az egész világon. Átmérője 11,62 méter. A fa pontos életkorát senki sem tudja pontosan meghatározni, becslések szerint 1200 és 3000 év között van.

4, A Hollandiában található Rijksmuseum a legnagyobb az egész világon. Minden tizedik látogatója egy különleges nyereményben részesül. Lehetősége lesz egy teljes éjszakát eltölteni a múzeumban Rembrandt Éjjeli őrjárat című festményénél borral és egy finom vacsorával.

5, Ez az átlagosnak tűnő kavics valójában egy Murchison meteorit, mely 1969-ben csapódott a földbe. Tudósok szerint 4,65 milliárd éves, vagyis idősebb, mint maga a Nap.

6, Egy felnőtt korú német juhász kutya, aki génjei miatt törpe maradt. Láttatok már tőle aranyosabb és cukibb kutyust?

7, A Geoda Pulpi Spanyolországban található és a legszokatlanabb barlang az egész világon. Alakja leginkább egy tojáshoz hasonlít, melynek belsejében kristályok vannak. Nekem leginkább a Smallville című sorozat jut eszembe, mikor Clark az apjával beszélt egy hasonló helyen.

8, Ezek a vizes zsákok valójában üvegből készültek. De elsőre valóban nagyon megtévesztő.

9, Moszkvában a tehenek VR szemüveget kaptak, mely a tavaszi legelők hangulatát idézik elő bennük. Ez nyugtatóan hat agyukra, mely növeli a tejtermelést.

10, Ez a híres Kizsi sziget, ahol a templomot alá kellett támasztani, hogy megkezdődhessen a renoválás.

11, A Szaharában található egy oázis, mely az Ubari-oázsi nevet viseli. Ez az egyetlen ilyen rész a sivatagban.

12, Így néz ki a rendőrség épülete Dél-Koreában.

13, Amszterdamban van egy olyan bolt, ahol a legnépszerűbb karaktereket is gumikacsa formájában meg lehet venni. Ilyen például Trónok Harca legnépszerűbb karaktere Daenerys Targaryen.

14, Láttál már életedben valaha fekete színű kaktuszt? Ha nem, akkor jó alaposan nézd meg.

15, Ha eddig nem sejtetted volna, hogyan is néz ki egy angóra nyuszi, akkor segítünk. Hihetetlen sok szőr található a piciny testén.

16, Egy kés, mely borostyánból és damaszt acélból készült, de a markolata és a fedele kukoricacsutkából van.

17, Kontrasztos tetoválás, ahol elsőként a fekete részeket tetoválták rá, hogy árnyékolással meg tudják csinálni a virágokat.

18, Az alvó sündisznóknál nincs aranyosabb a világon. Ti láttatok már ilyet?

Na mit szóltok a fotókhoz?

betöltés...