Ez testépítő lány nem talál magának párt. Állítása szerint félnek tőle a pasik.

A szerelem az egy olyan elsöprő érzés, amit minden ember meg szeretne tapasztalni élete során. A rózsaszín felhőt, amitől mindig tökéletesnek látjuk a párunkat, az átbeszélgetett éjszakákat és a kellemes együtt töltött hétvégéket. Sajnálatos módon azonban valakire csak jó sok év múlva talál rá a szerelem, ami hol jó, hol rossz. Cikkünk főszereplője is meg szeretné már tapasztalni azt az eufóriát, amit már sokan átélhettek, viszont akárhogy próbálkozik, senki sem akar vele összejönni. Ami azért nagyon fura, mert egy gyönyörű lányról beszélünk.

Ő itt a 22 esztendős Julia Vins, akit a rajongói csak izmos Barbinak hívnak. Valószínű már értitek, hogy mi az oka annak, hogy a szerelem elkerüli őt.

A lány hamar híressé vált hihetetlen izmainak köszönhetően, amivel nem egy versenyt is nyert már.

Juliara először 15 évesen tört rá az érzés, hogy szeretne erősebbé válni. Szóval fogta magát és a legközelebbi edzőterembe bérletet váltott. Mivel az első évben nem sikerült elérnie a kívánt eredményt, ezért magasabb szintre kapcsolt.

A teljesítménynövelésnek köszönhetően a lányon egyre több és több izom került fel. Mivel Julianak az izomnövelés volt mindig is a célja, ezért nem kímélte magát az edzőteremben.

Természetesen akadtak bőven irigyei, akik azzal vádolták őt, hogy szteroidozza magát, azért néz ki így. De Julia tagadta, hogy ilyesmivel élt volna, sőt azt is mondta, hogy egyáltalán nem támogatja az efféle szerek szedését.

A súlygyarapodás és izomnövekedés, csak egy jól felépített, speciális étrend alkalmazása után indul be. A diétának rendkívül sok fehérjét kell tartalmaznia, hiszen az csökkenti a zsírt és növeli az izmokat.

Julia számos díjat zsebelt már be, sőt rekordot is állított már fel. Elmondása szerint még rengeteg versenyen szeretne indulni, hogy megmutassa mire képes, ezért pedig kőkeményen küzd is.

Annak ellenére, hogy a testépítés világában hatalmas sikereket ér el, a szerelemben már nem ennyire szerencsés, ugyanis a fiúk szinte egyáltalán nem is szólnak hozzá.

Elmondása és tapasztalatai alapján ez amiatt lehet, mert a korabeli fiúk félnek tőle és az erejétől is. Nem mintha egy erőszakos ember lenne, de azért a pasik megtartják vele szemben a kellő távolságot.

“Be kell vallanom, azért már vágyom a szerelemre, itt vagyok már 22 éves és nem volt komoly kapcsolatom. Persze sokan mondják, hogy fiatal vagyok még, de ha a fiúk mindig így fognak hozzám állni, akkor sosem lesz senkim, mindegy hány éves vagyok.” – mondta Julia.

Talán egy nap eljön az ő életébe is az az ember, aki el tudja őt fogadni anélkül, hogy félne tőle. Véleményünk szerint Julia nagyon szép lány, csak még várnia kell arra, aki megérdemli őt.

Neked mi a véleményed? Járnál ezzel a lánnyal?

betöltés...