20 mázlista ember, aki rég elvesztett dolgaira évekkel később talált rá

Nincs olyan egyén a földön, aki ne hagyta volna már el valamijét egy kirándulás, séta vagy kertészkedés során. Ez már csak abból a szempontból is rossz, mert mi emberek nagyon tudunk ragaszkodni a dolgainkhoz. Egyes tárgyakhoz bizonyos emlékeket kötünk, ami miatt felbecsülhetetlenné válik így olykor eltörhet a mécses, ha kedvenc fülbevalónkat, gyűrűnket veszítjük el valahol. Egyesek mellé viszont odapártol a szerencse és teljesen véletlenül találnak rá régen elveszített dolgaikra. A mostani cikkünkben 20 ilyen mázlista személyt és mini történetüket mutatjuk be.

1, Egy nő, aki nagyon szokatlan helyen bukkant rá két évvel ezelőtt elveszett iPodjára. Egy nagytakarítás során talált rá az étkezőasztal alatt.

2, “Azt hittem, hogy már valahol az utcán hagytam el édesanyám nyakláncát, ezért le is mondtam róla. Amikor a régi kanapénkat ki akartam dobni, átnéztem a réseket és megtaláltam.”

3, Egy nő véletlenül ott felejtette a bőröndjét az egyik nyaralóba, majd hat évvel később az egyik barátja ugyanott nyaralt, ahol ő és a közeli folyó mellett megtalálta a csomagot.

4, Olykor tényleg kifizetődő, ha átnézzük a régi holmijainkat. Egy férfi közel 100.000 forintot talált a régi iskolai pénztárcájában.

5, Egy osztrák származású férfi horgászás közben hagyta el a pénztárcáját, majd húsz évvel később sikerült kifognia és minden irata, pénze benne volt.

6, “Édesanyám kertészkedés közben elveszítette a jegygyűrűjét. Hónapokkal később, amikor kiszedte a földből a répákat, megtalálta az egyiken. Majd kicsattant a boldogságtól.”

7, “A kiskutyám nemrég hunyt el. Utolsó csínytevése az volt, hogy a kedvenc játékomat ellopta majd elásta valahol az udvarban. Hónapokon át kutattam utána de sehol sem találtam, majd pár év múlva egy nagy esőzésnek hála rátaláltam. Akkor egyszerre szomorúságot és boldogságot is éreztem.”

8, “Nagyon bosszantott, hogy ennek a könyvsorozatnak a hatodik köteté egyszerűen nem találjuk. Hónapokon át kerestük a házban, majd hosszas nézegetés után rájöttünk, hogy csak fejjel lefelé tettük a polcra.”

9, Egy férfi egyszerűen nem találta a kocsijának a kulcsát hiába kutatta át az egész lakást. Munka után észrevett valami furcsa tárgyat a kisfia játék autójában és rájött, hogy gyermeke lovasította meg a kulcsot.

10, A képen látható fiatalember télen veszítette el a telefonját. Amikor már elkezdett olvadni a hó és a jég, megtalálta a parkolóban. Szerencsére nem volt semmi baja és kiszárítás után is teljesen jól működött.

11, “Kisfiúként imádtam korcsolyázni és egyik alkalommal a fára lógattam fel a korijaimat, míg felvettem a rendes cipőmet. Teljesen megfeledkeztem róla és ott hagytam. Miután nem emlékeztem rá hol hagytam el, így vissza sem tudtam menni érte. Amikor megszületett a kisfiam és már tudtunk sétálni, akkor elmentünk a közeli tóhoz és akkor láttam meg, hogy a fa teljesen bekebelezte a korimat.”

12, “Apukám rengetegszer szerelte a kocsiját. Volt egy akna a garázsunkban, ahova mindig lemászott és onnan bütykölte a járgányt. Éveken át nem találtuk meg a szemüvegét, majd mikor eladásra került az autója akkor került elő.”

13, “A gyerekeim teljesen megfeledkeztek arról, hogy véletlenül a zongora belsejébe tették a játékaikat. Éveken át kutattunk utánuk, míg egy nagy takarítás során meg nem találtuk a hangszer belsejében.”

14, Egy férfi, aki szerette volna a kocsijában kicserélni a szőnyegeket. Miután felszedte a hátsó ülés alattit észrevette,hogy kész vagyon rejtőzött alatta.

15, “A nagyapám imádott golfozni és az egyik ütése olyan jól sikerült, hogy elveszítette a labdáját. Évekkel később találta meg egy fába ékelődve.”

16, “Az édesapám évekkel ezelőtt veszítette el a jegygyűrűjét és a monitorom lecserélése sorén szúrtuk ki, hogy véletlenül beszorult annak talpába.”

17, Ez a nő megtalálta a képen látható fiatalembernek a jegygyűrűjét a tengerparton, miközben különleges tárgyakat keresett a fémdetektorával.

18, Egy nő elveszítette kedvenc fülbevalóját egy kirándulás alkalmával. Már kezdett lemondani róla, hogy bármikor is megtalálja. Két hónap aktív keresés után megtalálta a túra cipője talpába fúródva.

19, Egy újabb gyűrű, ami egy répán kötött ki.

20, Tény, hogy nem tárgyról van szó, de a képen látható lány egyik nyaralása során egy taxi sofőrrel barátkozott össze, majd megszűnt köztük a kapcsolat. 14 év elteltével visszament arra a szigetre, ahol anno nyaralt és összetalálkozott régi barátjával.

Ti jártatok már így?

betöltés...