Te hogyan használod a telefonod? Most megmutatjuk, hogy mit is jelent!

Nagyon sok teszt kering a világhálón azzal kapcsolatban, hogy kiderítsük milyen személyiségjegyekkel rendelkezünk. Vannak köztük azért komolyabb tesztek,és vannak, amik inkább a szórakoztatásunkra jöttek létre. De gondoltátok volna, hogy mennyi mindent elárul rólunk, hogyan hogyan tartjuk a telefonunkat a kezünkben? Ugye ti sem.Pedig, most mi utánajártunk, hogy mit árul el gazdájáról,hogy éppen, hogyan nyomkodja.

1.

Egy kézben tartja a telefont, és csak a hüvelykujját használja.

Rendkívül jó koncentrációképességgel van megáldva a telefon tulajdonosa. Rendkívül sok dologra tud egyszerre figyelni, ami sokszor zavaró lehet a környezet számára, mivel ők nem ilyen intenzítással  pörögnek. A legnagyobb gond mégis ezzel a istenadta képességgel, hogy sok apró örömről és pillanatról marad így le az ember.

2.

Mindkét kezét használja,de ténylegesen a hüvelykujját használja.

Mivel magányos farkasként tengeti mindennapjait, így figyelemre és szeretetre vágyik az illető. Fél kimutatni az érzéseit. Érdemes megpróbálni a világ felé nyitni, kicsit feloldani a gátlásokat. Érdemes új barátságokat  is kötni, bővíteni a baráti kört.

3.

Mindkét kezét és hüvelykujját használja

Nagyon érzékeny, sebezhető, túlaggódos a telefon használója. Nagyon maximalista, mindenből a legjobbbat és a legtöbbet próbálja kihozni, ezért sokszor túlhajszolja magát. Ha valami kudarc éri, az nagyon megviseli. Érdemes az életet könnyebben venni, hiszen túl szép, hogy egyfolytában stresszeljünk rajta!

4.

Egyik kezével tartja a telefont, de a másik kéz mutatóujjával kezeli

Csendes, nyugodt embertípust jelent, aki mindent kétszer átgondol. Nem kifejezetten szereti a tömeget, a zajt és a hangzavart. Kapcsolataiban az állandóságra törekszik, rendkívül hűséges típus és megbízható. Egyetlenegy rossz tulajdonság említhető csak meg: sokan kihasználják jóhiszeműségét.

betöltés...