Íme egy személyiségteszt, ami sok mindent elárul rólad – Te mit látsz meg először ezen a képen?

Ebből az egyetlen képből rengeteg dolog kiderül rólad. Az emberi agy csodálatos és rejtélyes, így mindenki más-mást vesz észre a fotón, attól függően, hogy mennyi ideig nézi azt. Az viszont, hogy milyen típusú emberek vagyunk valójában, már az első pillanatban kiderül. Egyszerűen csak azt kell tudnod, mi tudatosult az agyadban a képet először megpillantva.

Te mit láttál meg először? Fákat, gyökereket vagy ajkakat?

Gyökerek

Abban az esetben, ha valaki bírál téged, képes vagy mindent konstruktív módon értelmezni. Számodra a bíráló szavak építő jellegűek, segítenek neked jobb emberré válni. Az elvek és erkölcsök fontosak számodra, ezáltal megvalósíthatod terveidet. Makacs és racionális ember vagy, a véleményedet nehezen változtatod meg, egyedül akarod megoldani a problémáidat.

Fák

Nagyon kedves, őszinte és odaadó ember vagy, de másoktól is elvárod ugyanezt, így úgy érezhetik, hogy túl sokat követelsz tőlük. Nehezen bízol meg az emberekben. Van benned valami, ami vonzalmat kelt irántad másokban, de, hogy pontosan mi ez, az örökre felfedezhetetlen marad.

Ajkak

Nyugodt személyiség vagy, a nehézségeken könnyedén túllépsz vagy lehetőség szerint kerülöd őket. Rugalmas vagy, okos, de néha nagyon naiv is, ugyanis túlságosan is megbízol az emberekben. Mindenkiben a jót látod, mások viszont, gyengének látnak, pedig ez nem így van. Akik közel állnak hozzád, megbíznak benned és szívesen kérnek tőled tanácsot.

betöltés...