Itt az Annabella 3 első előzetese: Mindenki szerint ez lesz a legparább film az idei évben.

Az Annabelle 1-2 után, hamarosan itt a 3. rész is, ami még durvább lesz, mint az előző részek voltak. Ha eddig nem ijedtél meg az előző részektől, akkor most biztos, hogy a takaró alól fogod nézni ezt a filmet… ja nem, mert Annabelle ott is rád talál.

Idén fogják bemutatni a hazai mozikban az egyik ikonikus horrorfilmet, melybe most a Warren család is szerepel. Köztudott, hogy ez a család szerepelt annak idején a Démonok között című filmben, így jogos a felvetés, hogy milyen eszement kombót hoztak össze a készítők.

A Démonok között című filmet 2013-ban mutatták be, amiben először láthattuk az ördögi babát, Annabellet. 2014-ben saját, egyéni filmet kapott, ahol az ő kis történetét nézhetik meg az emberek. A babában démoni erő uralkodik és minden család vagy ember, akinél eddig volt, paranormális erők jelentkeztek. Természetesen ezen jelenségek halálra rémítették a tulajdonosokat, ezért hamar meg akartak szabadulni az elátkozott játéktól, aki azonban nem hagyta magát, mert mindig visszatért.

Köztudott, hogy a porcelán babák és a bábok nagyon félelmetesek külsőre, de Annabelle mindenki túltesz. A történetünk ott kezdődik, hogy John és Mia Forma első gyermeküket várják és a férj megajándékozza feleségét egy nagyon régi babával, amire már hosszú évek óta áhítozott. A nő egyik este felébred, mert a szomszédban dulakodást hall, majd kiderül, hogy a család életét saját lányuk és annak párja ontotta ki. Amikor Mia fel akarja hívni a rendőrséget a pár megtámadja őt és férjét. A bolond férfival sikerül Johnnak végeznie, de a lány kiontja saját életét, majd a vére annak a babának az arcára hull, amit Mia a férjétől kapott. Ez indítja be a tragikus események sorozatát.

Annak ellenére, hogy a film három évvel később jött ki, vagyis 2017-ben a történet mégis 1943-tól kezdődik. Szóval bőven az első részben történt események előtt. Ebben a részben tudhatjuk meg, kié is volt valójában a baba. Samuel Mullins-nak és feleségének Esther-nek születik egy közös kislánya, aki azonban egy tragikus balesetben elhuny. A kislány szelleme azonban beleköltözik abba a babába, amit édesapja készített neki, ám a lelke már nem volt olyan makulátlan, mint előtte.

Démoni tekintet nézett rájuk vissza a tükörből és mivel a család megijedt ezért a babát egy szerénybe zárták, melynek falait a biblia lapjaival ragasztották tele. Ezek után papokat is hívtak, hogy megszenteljék mind a szobát, mind a házat. Évekkel később a család megtudja, hogy a közelben lévő árvaházat bezárják és a gyerekek nem tudnak hova menni, ezért ideiglenesen befogadják őket, majd megkezdődik a ház lakóinak a terrorizálás, miután az egyik kislány véletlenül kiengedi Annabelle-t a szekrényből.

Nemsokára azonban érkezik a harmadik rész is, ami bizony minden ember rémálmává válik. Az új rész címe “Annabelle Comes Home” vagyis Annabelle hazatér. A baba minden eddiginél nagyobb veszélyt jelent azon ember vagy család számára, aki birtokolja őt. Az előzetesből kiderül pár érdekes részlet is, például, hogy jelenleg kiknél is van az elátkozott baba.

Íme, az előzetes. Vigyázzatok, már ez is rémálmokat hozhat el azok számára, akik maximálisan hisznek a természetfeletti erőkben és a gonoszban:

Bizony jól láttátok, a filmben a Warren házaspár szerepel, akiket már a Démonok között-ből már jól ismerünk. Köztudott, hogy az ő filmjük igaz történet alapján készült, így nincs kizárva, hogy Annabelle történetének is van valóságalapja. A film június 27-től lesz látható a mozikban.

Ti mit gondoltok az előzetesről? Ígéretes kis filmnek látszik?

betöltés...