19 ember, aki bemutatja, hogyan lehet elütni a karanténban töltött napokat

A járvány miatt nagyon sokan saját otthonaikba kényszerültek. Akadnak olyanok, akiknek van lehetősége otthonról dolgozni, de van, akinek nincs. Ha az ember egy lakásban él nincs olyan sok lehetősége, mint azoknak, akik kertes házban laknak. Utóbbiak bármikor kimehetnek saját udvarukra egy picit, hogy élvezzék a nap kellemes sugarait vagy egy kicsit kertészkedjenek. A lakásban élők viszont úgy érezhetik magukat, mintha korlátok közé lennének szorítva. Ennek ellenére a kreatívak igenis tudják, hogyan üssék el az időt mind a lakásban mind a családi házban.

1, Amióta karanténban vagyok folyamatosan csak ügyködök, ezért úgy gondoltam, hogy készítek a kertemben élő mókusnak is egy kis meglepetést.

2, Vannak módszerek mellyel képes lehetsz csendben lefoglalni a gyermekedet csak egy kis kreativitás szükségeltetik hozzá:

3, Ha te is a megszállott vásárlók közé tartozol, akkor bizonyára sok WC papírod van otthon. Ebből tökéletes akadályt tudsz készíteni a házi kedvencednek és tesztelheted mekkora falat tud átugrani.

4, A macskák olykor olyan nyugodtak, hogy szinte bármit lehet velük csinálni, mondjuk kartonból készült tankba helyezni őket és háborúsat játszani.

5, Ő Rusty a kiskutyánk, akinek a lakhelye a lépcső alatt volt. A karantén ideje alatt úgy határozunk, hogy kicsinosítjuk neki, hogy otthonosabb közege legyen. Ilyen lett:

6, Már jó pár hete karanténban vagyok ezért úgy döntöttem, hogy üvegházat fogok csinálni és kertészkedésbe kezdek, hogy saját magamnak tudjam kitermelni a zöldségeket.

7, Amióta karanténban élek elkészítettem a szobám felújított makett változatát. Miután láttam, hogy milyen jó, úgy döntöttem, hogy megvalósítom a tervet.

8, A kislányom mindig is ügyes volt a hobbi szinten készített dolgokban. Ezt a rettenetet egy ragasztópisztollyal készítette majd lefestette és a falhoz ragasztotta. Amikor megláttam majdnem kiugrott a szívem a helyéről.

9, Szerettem volna egy új étkezőasztalt, de nem volt rá időm, hogy megcsináljam. Most viszont lehetőségem nyílt megcsinálni:

10, A biliárd szerelmeseinek íme egy megoldás, amivel könnyen és egyszerűen űzhetik hobbijukat.

11, Édesapámmal sokat vitorláztunk és minden érdekelt, ami a hajókkal és a vízzel kapcsolatos. Mivel túl sok időm volt ezért saját kezűleg készítettem egy hajó kormányt.

12, Mindig is ki akartam csinosítani a garázsom, ezért most készítettem egy bárt, ahol egy személyes partikat tarthatok magamnak.

13, Úgy érezzük ez a magasság nem kihívás a hegymászók számára.

14, Amikor az édesapa pincér és nincs kit kiszolgálnia, szóval egy felejthetetlen élményt biztosít a gyermekei számára.

15, A Twitter felhasználók minden lehetőséget megragadnak, hogy bemutassák a többi felhasználónak mivel töltik karanténszabadságukat. Az egyik konditermet a másik egy bárt csinált a saját garázsából.

16, Amikor már mindent megcsináltál otthon akkor itt az ideje egy kis mókának:

17, Megpróbálom tökéletesíteni a rajztudásomat, ezért mindennap kiteszek egy képet a TV-re és lerajzolom.

18, Eddig mindig csak kimerítettem a gyerekeimnek az ebédjüket, de most igazi művészei alkotást készítettem nekik.

19, Karantén 12. napja: Valóság vagy varázslat?

Na kinek mi a tippje?

Ti mivel töltitek a karantént?

betöltés...