A ’90-es évek 21 sármos színésze, akiért világszerte lányok millió rajongtak

A ’90-es években a sorozatok és filmek nap, mint nap tömegeket szegeztek a televízió képernyői elé. Nemcsak a produkciók, hanem az azokban játszó jóképű pasik is belopták magukat a szívünkbe. Világhírű színészeink akkor még csak tinikorban vagy a húszas éveikben jártak, ma pedig, néhányukat talán már fel sem ismernénk.

Számos alkalommal előfordult, hogy családtagjainkkal vagy barátainkkal összegyűltünk és izgatottan vártuk kedvenc sorozatunk következő epizódját vagy a legújabb filmek televíziós premierjét. A színészek generációnk és ezzel ifjúságunk bálványai voltak, posztereik tömkelege díszítette szobáink falát.

Kőkeményen dolgoztak azért, hogy bekerüljenek a filmiparba, bár néhányuknak egy-egy sorozattal vagy filmmel véget is ígéretesnek indult karrierje. Egy szó, mint száz, a ’90-es évek színészei, sorozat-és mozihősei, mint mindannyian, változtak az évek során. Közel harminc év, mégis csak harminc év és a húszas éveikben járó szívtiprók ma már elmúltak ötven évesek. Cikkünkben megmutatjuk akkori és mostani fotóikat, amelyek egy-egy esetben teljesen megdöbbentőnek bizonyultak.

Matt LeBlanc

Matthew Perry

David Schwimmer

Luke Perry

Michael J. Fox

Don Johnson

James Van Der Beek

David Boreanaz

Richard Dean Anderson

Jason Priestley

Patrick Puydebat

Tom Cruise

Johnny Depp

Brendan Fraser

Tom Hanks

John Travolta

Mel Gibson

Freddie Prinze Jr.

Jared Padalecki

Leonardo DiCaprio

Will Smith

betöltés...