Ez az 5 jel árulja el, hogy él-e szellem az otthonodban.

Aki rengeteg horrorfilmet néz vagy nézett élete során, az már tudja, hogy milyen jeleket kell figyelni ahhoz, hogy megtudja valóban szellemek vannak a házban. Akik viszont óckodnak az efféle filmektől, azok viszont nem tudják, hogy mik azok a bizonyos jelek, amik árulkodóak lehetnek. Természetesen van valóságalapja a szellemsztoriknak és általában azoknak kell félniük a paranormális helyzetektől, akik olyan házba költöznek be, ahol már előtte laktak más családok, ne adj isten még el is hunytak ott.

Nos az az igazság, hogy a szellemek általában a földi világról eltávozott emberek megnyilvánulásai, akik valamilyen oknál fogva nem találnak örök nyugalomra. Őket vagy át kell segíteni, vagy jó messziről el kell kerülni, legtöbb esetben ezt csak egy másik házba való költözés oldja meg. Viszont nem egy olyan sztori van, ahol a szellem annyira hozzászokott az új családhoz, hogy követte őket az új házba is. De, honnan is tudjuk pontosan, hogy valóban kísértetjárta ingatlanba telepedtünk le? Most eláruljuk nektek.

Íme 5 egyértelmű jel, ami teljes mértékben arra utal.

Különös zajok.

Bizonyára nem egyszer ébredtél már fel arra az éjszaka közepén, hogy valamilyen fura hangot hallasz a lakásban vagy házban. Ha azok kopogásra, léptekre emlékeztetnek, akkor igen jól gondolod, azt csinálhatja egy szellem is. Attól függetlenül, hogy azt szabad szemmel nem látjuk, nem jelenti azt, hogy ő se lát bennünket.

Az ablakok valamint az ajtók indokolatlanul kinyílnak.

Tuti biztos vagy benne, hogy bezártad az ajtót és az ablakot, ennek ellenére mégis nyitva találod? Nos, ezt szellem is csinálhatja pontosan azért, hogy megpróbáljon átlépni a fénybe. Ha látod, hogy az ajtód anélkül nyílik ki, hogy te vagy bárki más hozzáért volna, akkor biztos lehetsz benne, hogy azon egy kísértet jött át.

A tárgyak eltűnnek, mint a kámfor.

Vannak olyan tárgyaid, amiknek fix helyük van, például a kulcsodnak a fogason, képeknek a falon vagy komódon, a távirányítónak pedig az éjjeli szekrényen? Ennek ellenére előfordul, hogy nincsenek ott pedig határozottan emlékszel, hogy odatetted? Akkor el kell, hogy keserítsünk, mert egy kísértettel osztod meg a lakásod, na meg az életed is. Ha azt tapasztalod, hogy indokolatlan helyen vannak a tárgyak, akkor ideje csomagolni.

Furcsa dolgokat művelnek a lámpák, na meg az elektromos berendezéseid?

Amennyiben szellemjárta helyen élsz nem kizárt, hogy a lámpák és az elektromos berendezések megbolondulnak. Például fel-le kapcsolódik a lámpa, elkezd pislákolni, a film, amit éppen nézel hangosabb lesz, vagy hirtelen magától kikapcsol. A kísértetek egyébként imádják a körülöttük lévő felfordulást, számukra ez nagyobb hatalommal bír.

Az állatok megmagyarázhatatlan dolgokat csinálnak.

Annak ellenére, hogy nem minden ember látja a szellemeket, a házi állatok igenis tudják jelezni, ha valaki van még rajtunk kívül a lakásba/házba, akinek nem ott a helye. Ha azt tapasztalod, hogy már hosszú percek óta néz valamit, vagy elkezd indokolatlanul ugatni akkor az egy szellem lesz.

betöltés...