13 nonverbális jel, ami megmutatja, hogy a másik fél vonzódik hozzád

Mindennek van előnye és hátránya így a modern technológiának is. Annak segítségével egy csomó hétköznapi ügyet el lehet intézni, például csekket feladni, pénzt utalni, bevásárolni és a többi. Tudsz olyan emberekkel beszélni, akik tőled messze élnek, tudsz videóhívást is indítani és a többi. Viszont semmi sem helyettesítheti a személyes találkozókat akár baráti, akár párkapcsolatiról van szó. Az emberek arcáról face-to-face sokkal jobban lehet olvasni, mint a közösségi oldalakra leírt szövegeikből. Ha túlságosan is benne vagy ebben a világban de mindenképpen meg szeretnéd tudni, hogy a kiszemelted érdeklődik-e irántad akkor ez a mostani cikk pont neked való. Ebben elmondjuk milyen jeleket kell figyelned, hogy lebuktasd a másik felet és kiderüljön gyengéd érzelmeket táplál irántad.

1, Nagyra nyitott szemek és felhúzott szemöldök

Az az ember, aki kedvel, és vonzódik hozzád, egyre többet és többet szeretne tőled mind látni, mind pedig hallani. Pontosan ez az oka annak, hogy nagyra nyitja a szemét és ezzel párhuzamosan felemeli a szemöldökét is.

2, Nedves kezek

A nedves kéz annak a jele, hogy az illető ideges vagy fél. Félhet attól is, hogy egyetlen rossz mozdulattal mindent elront, vagy, hogy nem tud jó benyomást kelteni benned. Pontosan ezért, minél jobban ideges annál jobban izzad a tenyér.

3, Közel áll, ül hozzád vagy feléd fordítja a testét

Ez talán az egyik legnyilvánvalóbb jel mind közül. Ha annak ellenére is hall téged, hogy zajos, zsúfolt helyen vagytok, mondjuk egy bárban és feléd fordítja a testét, az annak a jele, hogy ténylegesen rád akar figyelni és érdekli, hogy mit mondasz.

4, Nyomkodja a kezét

Ha észreveszed, hogy a potenciális partnered nyomkodja, tördeli a kezeit, akkor izgul, de még nagyobb benne a vágy, hogy közelebbi kapcsolatba lépjen veled.

5, Széttárt lábak

Ez a gesztus a bizalom egyik jele. Ebben a pozícióban a férfiak a legsebezhetőbbek, de ezzel próbálja megmutatni az irántad tanúsított bizalmát.

6, Mély lélegzet

Ha látod, hogy folyton mély levegőket vesz, mikor belépsz, az nem annak a jele, hogy több oxigénre van szüksége, hanem, hogy a mellkasát nagyobbnak a derekát pedig kisebbnek tüntesse fel. Ezáltal is vonzóbbnak tűnik előtted.

7, Szemkontaktus

Ha sokan vagytok, de ő mégis mindig téged néz, keresi a szemkontaktust veled, az annak a jele, hogy érdekled őt. A merészebb, magabiztosabb férfiak nem félnek a szemkontaktus fenntartásától. Ám van még egy jele annak, hogy kedvel téged. Ha látod, hogy egyből elkezd mosolyogni, amint meglát, az is egyértelmű üzenet.

8, Őszintén mosolyog

A férfiak minden érzelmet visszafognak az idő múlásával, ám akkor nem tudják leplezni örömüket és mosolyukat mikor olyan személlyel vannak, akit kedvelnek. Ha teljes fogsorát felvillantja nem pedig csak aranyosan somolyog, akkor tuti nyert ügyed van.

9, Megváltozik a hangja

Ha észreveszed, hogy a hangja gyengédebbé és lágyabbá válik, mikor veled beszél, akkor biztosra veheted, hogy kedvel téged. Amennyiben azt is kiszúrod, hogy a beszédtempója is lelassul az annak a jele, hogy nyugodt és higgadt a közeledben.

10, Egy tempóban való sétálás

Ha nem két méterrel előtted sétál, hanem veled egy tempóban halad, akkor valóban érdekled és fontosnak tartja, hogy közel legyen hozzád. Akkor mentesülhet ez alól, ha zsúfolt utcán haladva sétál előtted.

11, Véletlenszerű érintések

Az az ember, aki komolyabb érzelmeket táplál a másik iránt kényszert érez arra, hogy megérintse. Nincs ez másképp a te esetedben sem. Ha észreveszed, hogy többször bizonyos időközönként megérinti a állad, hátad, az annak a jele, hogy bejössz neki.

12, Nem telefonozik

Az az ember, aki valóban komoly érzelmeket táplál irántad nem fog minden percben a telefonjához nyúlni és nyomkodni vagy az időt nézegetni, mert számára az a fontos, hogy veled beszélhet. Ez is annak a jele, hogy kedvel vagy szeret téged.

13, Nyitott ajkú nevetés

Ha olyan helyre lépsz be, ahol meglátod azt az embert, akit kedvelsz az arcod akaratod ellenére is megváltozik a szád pedig kinyílik. Pontosan ugyanez megy végbe abban az emberben is, aki irántad érez gyengédebb érzelmeket.

Most már te is tudod miket kell nézned az ismerőseid körében.

betöltés...