Íme 21 példaértékű édesapa, akik bármit képesek megtenni gyermekeik mosolyáért

A legszebb pillanat az életben, mikor egy párnak gyermeke születik, viszont előfordulnak olyan nem várt események, mikor az egyik szülő kénytelen egyedül felnevelni csemetéjét. Ilyen például egy szülés során fellépő komplikáció. Tény, hogy nem könnyű az egyedülálló szülők élete, viszont 1000\%-ot beleadnak a nevelésbe, a problémák megoldásába és mindenbe, amihez a gyermeknek köze van. Megpróbálnak mind anyaként, mind apaként egyszerre helyt állni és jó néhány kép igazolja is, hogy voltaképpen működik nekik a dolog. A mostani posztunkban is olyan fotókat mutatunk be nektek, amik bemutatják, hogy az egyedülálló édesapák milyen példaértékű viselkedést tanúsítanak gyermekükkel szemben és mi mindenre képesek azért, hogy lássák őket mosolyogni.

1, Apám 7 évvel ezelőtt elküldött engem egy konverziós terápiára, mert nem akarta elfogadni, hogy a saját nememhez vonzódom. Az esküvőm napján viszont ő kötötte meg a csokornyakkendőm.

2, Egyedülálló apaként fontos, hogy mindig boldognak lássam a kislányom, ezért a Youtube segítségével megtanultam hajat fonni.

3, Édesapám mindent megtesz az unokáiért. Ha kell leül velük teázni.

4, Egy édesapa, aki képes beöltözni azért, hogy kislányát mosolyogni lássa.

5, Ez az édesapa igazán példaértékű, nincs olyan amibe ne egyezne bele. Jelen pillanatban Elzának beöltözve mosolyog a lányai mögött.

6, A négy éves kislányom egyik nap a fejbe vette, hogy ki akarja festeni a körmöm. Mit tehet ilyen esetben egy egyedülálló édesapa? Persze, hogy beleegyezik.

7, Bizony az egyedülálló édesapák élete nem könnyű, de minden hajtépéssel, szőrhúzással töltött perce megéri, ha a végén nevetni látják gyermeküket.

8, Le se tagadhatnák egymást. Erre szokták mondani, hogy apja lánya.

9, Ha egyedülálló apaként két kislányod van, akkor nincs olyan, hogy valamihez nincs kedved.

10, Apám két állásban dolgozott, hogy mindent meg tudjon adni, nekünk a gyerekeinek. Nemrég azonban elbocsátották és ez volt az első alkalom, hogy munkanélküli volt. Nem volt könnyű neki új munkát találni, de most eljött a nap, hogy újra nyeregbe üljön. Ez az első munkanapja.

11, Egy édesapa, aki kifesti kislánya körmét. Nézzétek azt a szeretetteljes pillantást, ahogy a kislány az apjára néz.

12, Egy édesapa, aki Halloween alkalmából a kisfia kerekesszékéből markológépet csinált.

13, A 6 éves lányom hónapokon át rágta a fülem, hogy had legyen olyan haja, mint nekem. Ma végre megcsináltam neki. Ő a legmenőbb az osztályában.

14, Tegnap odaadtam az egyik vesémet az 5 éves kisfiamnak!

15, Amikor egyszerre három babát kell etetned, akkor bizony leleményesnek kell lenned.

16, A kisfiam még túl kicsi a Comiconhoz, ezért egy saját home made Comicont rendeztem neki.

17, A feleségem szeret Face Time-on beszélni a gyermekünkkel, mikor dolgozik, de a babánk nem tudja megfogni az iPadet ezért ezt csináltam neki:

18, Egy édesapa arca, akit lánya, már sokadik alkalommal fest ki.

19, Amikor a gyermeked azt akarja, hogy szép legyen a körmöd, te pedig mosollyal az arcodon tűröd, ahogy kifesti őket.

20, Nehéz az apák élete, főleg, ha a gyermekük festő vászonnak használja őket.

21, Ma megtanítottam a lányomnak, hogy kell leborotválnia a lábát.

Na mit szóltok?

betöltés...