21 összehasonlítás, ami megváltoztatja a világról alkotott képed

Az emberek természetüknél fogva összehasonlítják a körülöttük lévő dolgokat, például embereket, helyeket, képeket, formákat, állatokat… stb. Úgy gondolják, hogy ez egy nagyon hatékony módszer, hogy megváltoztassák bizonyos dolgokról alkotott véleményüket, motivációt szerezzenek ahhoz, hogy akarjanak változtatni magukon, helyzetükön és a jövőjükön. A jelenkori és a régi képek összevetésével értékelni tudják az idő múlását is. Ma összegyűjtöttünk nektek 21 képet, ami tökéletesen bemutatja a világunkban lévő különbségeket.

“Összeszerkesztettük a kislányom arcát és az enyémet. Nincs is akkora különbség közöttünk nem igaz?”

Egy NBA mérkőzés után egy riporter interjút készített az egyik játékossal. Két kérdés között összemérték a kezüket és ekkora különbséget véltek felfedezni.

Ez a különbség a kicsi és a közepes McDonlad’s-os narancslé között.

Így nézett ki Venezuelában egy kisbolt a válság előtt, és most. Azért nem semmi igaz?

Egy Mopsz, akiről a bal kép a menhelyen készült a jobb pedig az új otthonában. Mintha kicserélték volna.

“Ők a szüleim. Ez a kép pedig két külön fotóból lett összerakva. Annak ellenére, hogy nem ugyanazon a helyen készült mégis kiegészítik egymást.”

“Ez az én saját homok gyűjteményem, amit azokról a tengerpartokról hoztam el, ahol életem során jártam.”

“A testérem képét valamint az enyémet összeszerkesztettük, ahol szinte le sem tagadhatnánk egymást, mert annyira hasonlítunk.”

“A mintás inget a fogyásom előtt a szürke színűt pedig a fogyásom után hordtam. Nagyon büszke vagyok, hogy ennyit sikerült fogynom.”

A képen egy rendőrpáros látható, akik együtt szoktak Cairns városában járőrözni. A legérdekesebb, hogy a férfi 205 centiméter magas, a nő pedig 154

“A műlábamnak köszönhetően a jobb lábamon lévő cipő nem kopott el olyan hamar, mint a bal.”

A képen három generáció látható, akik mind tűzoltók voltak:

A bal oldali a nagypapa, a középső a fia és a jobb oldali pedig az unoka.

“Az egy hónapos kisfiam és a 97 éves dédnagymamája első találkozása.”

“A dédnagymamámról és rólam ugyanazon a helyen készítettek képet csak 89 év különbséggel.”

“A mostohaapám az Appalache-hegységben ült és bámult a messzeségbe, a kemoterápiás kezelése előtt. Édesanyám 2 évvel később ugyanazon a helyen nézte a gyönyörű naplementét, viszont a szerelme nélkül, mert már eltávozott az élők sorából.”

Az iskola első napján és a főiskola utolsó napján. Hogy repül az idő.

“A képen én vagyok és az édesapám, akivel be szeretnénk bizonyítani, hogy nem minden esetben lehet a genetikára számítani.”

A két kép elkészítése között pontosan hat év telt el. Ez alatt az idő alatt hatalmasat változott a rajztudása.

Ez a fiatalember folyamatosan eljárt edzeni, egészségtudatos étkezést folytatott valamint megborotválkozott. Most pedig úgy néz ki, mint egy Disney herceg.

Ez a fiatal lány gyerekként legyőzte a rákot, és 20 évvel később abban a kórházban dolgozik, ahol meggyógyult.

Ez a kisfiú Messi nagy rajongója, aki még zacskóból is csinált magának mezt. A kép eljutott a híres focistához, aki megajándékozta őt egy igazi mezzel, sőt lehetősége adódott találkozni vele. Mekkora élmény lehetett neki nem igaz?

betöltés...