21. születésnapi buli helyett temetés. Még a pap sem tudta visszatartani a könnyeit

A lengyel Faustina újságírást tanult Rzeszów városában. November 22-én tragikus baleset érte, az egyeteme közelében: a zebrán átkelve elütötte egy száguldó autós.

Mindez nagyon hasonlított a szinte napra pontosan 16 évvel korábbi esethez, amikor is a szülei vesztették életüket. Még sajnálatosabbá teszi az esetet, hogy Faustina-nak nem sokkal rá lett volna a 21. születésnapja.

Mint kiderült, az autót egy 60 éves férfi vezette, aki jóval gyorsabban ment a megengedettnél és már nem tudott megállni.

A lányt kritikus állapotban szállították kórházba, ahol az orvosok mindent megtettek azért, hogy megmentsék az életét, de sajnos már nem ébredt fel a kómából és december 4-én elhunyt.

Faustina rá vásárnapra ünnepelte volna a születésnapját, de sajnos a temetése előbb volt. A szertatáson még a pap sem bírta megállni, hogy ne sírja el magát, ami nem csoda! Ezekkel a szavakkal búcsúztatta:

“Az élete olyan volt, mint egy láng. De sajnos ez a kis láng előbb aludt ki, minthogy igazi nagy tűzzé lehetett volna. Milyen nehéz vigasztaló szavakat szavakat találni, amikor ekkora fájdalom járja át a szívünket! Ő nem hagyott el minket, csupán eltűnt a szemünk elől. De az emlékeinkből és a szívünkből sosem fog!”

A lányt természetesen a szülei mellé temették.

Különös egybeesés, hogy 16 évvel korábban, 2002. november 13-án a szüleit is elütötte egy száguldó autó, amit egy röplabda csapat edzője vezetett, aki 4 játékossal együtt sietett egy meccsre. A szülők a helyszínen életüket vesztették és 3 kisgyereket hagytak hátra, köztük Faustina-t. A gyermekek ezután közeli rokonokhoz kerültek.

A barátai és közeli hozzátartozói nagyon életvidám lánynak írták le, akinek igen sok terve és álma volt még az életben. Nyugodjék békében!

betöltés...