Ezzel a 3 horoszkóppal randizz, ha boldog párkapcsolatra vágysz.

Mindenki vágyik egy boldog,kiegyensúlyozott kapcsolatra, a horoszkóp alapján eldöntheted ki a tökéletes társ számodra. Ne vesztegesd az idődet arra, hogy azokkal randizol akik nem passzolnak hozzád, találd meg a horoszkópod alapján az igazit !

Hozzád melyik csillagjegy passzol?

1. Kos
Oroszlán, Nyilas, Ikrek

Egy Kosnak, olyan kapcsolatra van szüksége, amiből energiát tud meríteni és nem fojtja el az érzéseit senki. Erre a legalkalmasabb egy Kos, akivel amennyiben közös cél együtt bármit elérhetnek. Legjobb, ha a közös célért együtt tudnak megküzdeni. A kapcsolat alapja az őszinteség, és a nyíltság, amik egy életre szóló kapcsolat alapjai. Ideális és kiegyensúlyozott kapcsolat lehet az övék. Ikrekkel vidám, ideális és sokszínű lehet a jövő.Mindketten imádják a kalandokat, a flörtölést így hamar egymásra találhattok. Nyilassal kalandos lehet az ismerkedés de hosszútávra szólhat. Mind a ketten barátságos jegyek , így gyorsan kialakulhat a baráti viszony köztük, amely hamar átfordulhat szerelmi viszonyba.

2. Bika
Bak, Szűz, Halak

Legtökéletesebb a Bika számára, akinek céljai és tervei vannak az életben. Hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. Szenvedélyes jegy és hamar szerelembe esik. A Szűz hűséges és ragaszkodó típus kiváló partnerek lehetnek az ágyban a Bikával. Így ezen a téren biztos kitudják egymást érzelmileg elégíteni.A Bikának a Bakkal kiegyensúlyozott lehet a kapcsolata. Mindkettő jegy csendes természet, így nem kell veszekedéstől tartaniuk. Egy Bak megfontolt és lehet rá számítani,ami az együttéléshez kifejezetten fontos. Halak jeggyel ideális lehet a kapcsolata a Bikának, mivel a Halak olyan személyiség amilyenre legbelül mindig is vágyott, érzékeny, kedves,toleráns. Könnyen fejezik ki egymással az érzelmeiket, így ez számukra nem okoz gondot.

3. Ikrek
Mérleg, Vízöntő, Kos

Az Ikrek jegy rengeteg energiával rendelkezik mindig szüksége van az újdonságokra. gyorsan elkezd unatkozni egy olyan kapcsolatban, amelyben intellektuálisan és fizikailag nincs stimulálva. Nem az érzelmek embere, sokkal inkább szelemi társ egy kapcsolatban. A Mérleg jeggyel jó de nem zökkenőmentes a kapcsolat, mint ahogy egyik kapcsolat sem az. Becsülik egymás tehetségét, hagyják egymást érvényesülni. A Vizöntő mellett érdekes és szórakóztató lehet a kapcsolat. A Vizöntő az Ikrekhez hasonlóan sokoldalú és színes egyéniség, aki mellett változatos és kalandos lesz a kapcsolat. A Kossal rengeteg örömet fedezhettek fel a másikban viszont számtalan dologban térhet el a véleményetek.

4. Rák
Bak, Szűz, Bika

A Rák család centrikus személyiség, ezért család jelent számára mindent. Fontos számára, hogy olyan párt találjon, aki ugyan úgy érez mint ő és minden vágya, hogy szülő lehessen. Számára elképzelhetetlen hogy egyedül éljen. A Bakkal kiegyensúlyozott és érzelmileg stabil lehet a kapcsolat. A Szűz jeggyel jól működhet mert mind a kettő érzékeny lélek így megértik egymást. A Szüzek ragaszkodóak, így boldoggá teheti maga mellett. A Bikával szenvedélyes lehet a kapcsolat, de viszont nagy erővel tőr ki rajtatok a féltékenység, amit nem tudtok szabályozni.

5. Oroszlán
Mérleg, Halak, Kos

Az Oroszlán könnyen kitudja fejezni az érzelmeit, ami egy kapcsolatban nagy előnyt jelent számára. Erős érzelmeket táplál szerelme iránt. Kreatív és romantikus egyéniség fontos számára, hogy ezeket az érzelmeit ne nyomják el a kapcsolat során. Mérleggel nagyon összeillenek, nyitottak minden kalandra és játékra egyaránt. Kapcsolatuk hosszan tartó és izgalmas lehet. Halakkal kényelmes, de unalmas lehet hosszú távon. Az Oroszlán számára túl könnyű eset, így nem tudja értékelni. A Kossal viharos, de szenvedélyes és izgalmas lehet a kapcsolat, mert sok szempontból hasonlítanak egymásra.

6. Szűz
Bika, Bak, Rák

A Szűz számára nem könnyű feladat megtalálni a tökéletes partnert, nem hajlandóak leadni az elvárásaikból és az igényeikből. Nehezen alakít ki kapcsolatot, mert retteg a visszautasítástól. A Bikával nem túl békés lehet az együttélés, de az ellentétek vonzzák egymást. A Bakkal viszont nyugodt és harmonikus lehet a kapcsolat. Mindkettő jegy számíthat a másikra, ez jelenti számunkra a biztonságot. A Rákkal, minden esély megadatik a hosszan tartó, boldog szerelemre.

7. Mérleg
Vízöntő, Ikrek, Oroszlán

A Mérleg társasági lény, szereti körülvenni magát emberekkel. Szüksége van olyan ember társaságára akivel mindig jól érzi magát erre alkalmas jegy az Ikrek. Akivel mindig garantált számára egy jó kaland, az a Vízöntő, vele érdekes beszélgetéseket folytathat, igen jó választás számára. Az Oroszlán az, aki mindig a figyelem középpontjában szereti tudni magát, így társaságban is könnyen érvényesülhetnek.

8. Skorpió
Skorpió, Rák, Halak

A Skorpió szenvedélyes, ez alapján egy tüzes, szenvedélyes kapcsolatra vágyik. Legjobban egy másik Skorpió passzol hozzá, mert mind a ketten szenvedélyesen élnek. Egy olyan partner mellett, aki nem tudja számára kifejezni az érzéseit frusztrálva érzi magát. A Halak és a Rák kitudják mutatni az érzéseiket anélkül, hogy bármit mondaniuk kéne, ezért nagyszerű társak lehetnek egy Skorpió számára.

9. Nyilas
Ikrek, Kos, Nyilas

A nyilas számára nagyon fontos a szerelem, kitűnő társ. A szerelemben odaadó és ragaszkodó típus. A nyilas dinamikussággal és jó humorral lehet elcsábítani. A Nyilas jeggyel viharos lehet a kapcsolat. A Kossal baráti lehet a kapcsolat mind a kettő jegy kalandvágyó és nyílt személyiség, ezért megtalálják a közös hangot egymással. Ikrekkel különleges és izgalmas lehet. Képesek egymást támogatni a nehéz időkben így hosszútávú kapcsolatot építhetnek fel.

10. Bak
Bika, Szűz, Rák

A Bak nagyon megbízható,de nehezen oldódik szerelmi ügyekben zárkózott viszont hűséges és ragaszkodó. Szereti magát elfoglalni és soha nem kezdene bele valamibe egy jó terv nélkül, ezért olyan társ illik hozzá, aki praktikus, akinek céljai és tervei vannak és persze mindent megtesz a megvalósításuk és a kapcsolat fejlődése érdekében. A Bikával őszinte és mély kapcsolatot alakíthat ki. A Bak számára fontos, hogy megbízhasson a párjában, A Szűz és a Bika egyaránt képesek a fejlődésre, míg a Rák hagyományos értékeivel együtt lehet tökéletes partner a Bak számára.

11. Vízöntő
Ikrek, Kos, Mérleg

A Vízöntő független típus és ezt igyekszik megőrizni még a házasságban is, ezért olyat szeretne maga mellé aki hasonlít hozzá személyiségben. A családjában viszont gondoskodó és gyermekszerető. Nem kedveli ha ragaszkodnak hozzá, ezért arra van szüksége hogy szeressék de ne ragaszkodjanak hozzá túlságosan. Az Ikrek jegy képes arra, hogy ezt megadja a Vízöntő számára, jól illik hozzá. Mivel a Kos és a Mérleg egyforma vonásokkal rendelkezik, szintén nagyon jól passzol a Vízöntő csillagjegyhez.

12. Halak
Rák, Szűz, Skorpió

A Halak minden kapcsolatban, valamelyik álmát szeretné megvalósítani és ehhez keres magának társat. Rendkívül ragaszkodó és megbocsátó egy kapcsolat során. Kedves,figyelmes és odaadó randipartner.  A Rák a jegyek legkedvesebbike és nagyon jól tudja kezelni a Halak érzékenységét is ezért megfelelő partner számára. A Halak érzelmei gyakran túláradnak, és ekkor a Szűz pontosan tudja, hogyan lehet kezelni a helyzetet. A Skorpió kedveli a Halak kreativitását és szenvedélyes hozzáállását az élethez, ezért nagyon jó összhangban tudnak lenni egymással. Együtt egy magasabb szintre tudnak lépni és nagyon jól inspirálják egymást mind a munka terén és a szerelem terén.

betöltés...