Így int búcsút egy erős nő…

Egy erős nő tisztában van azzal, hogy az elválás az élet része.

Soha nem fog téged hibáztatni múltbéli sérelmeiért és nem akar maradásra bírni sem. Lehet, hogy már sírni sem fog, mert nem te vagy az első, akit enged kilépni az életéből. A hiszti pedig szóba se jöhet nála, ha elmész vagy épp elváltok, mert pontosan tudja, hogy az életben minden átmeneti. A változás nagyon fontos és ugyanúgy az élet része, mint bármi más. Tudja, hisz már régen megtanulta ezt.

Azzal is tisztában van, hogy az élet néha furcsa játékot űz vele és nem maradhat együtt azzal, akit szeret. A dolgok idővel mind a helyükre kerülnek és a magyarázatot is megkapja majd arra, miért kell elengednie azt, akitől éppen búcsúzik. Meg is fogja érteni mindezt. Kétségbe sem fog esni, mert tudja, hogy a világ hatalmas, így bőven van még mit felfedeznie.

Egy erős nő egyedül is képes boldogulni és mindig is képes volt.

Tudja, hogy a figyelmet és az odaadást nem lehet kizsarolni vagy kikönyörögni senkitől. Ha ez nincs meg és nem jön magától, akkor bizony búcsút kell venni.

Azt is megtanulta már, hogy a megfelelő ember mindig vele marad, még akkor is, ha el kell mennie, mert ha úgy adódik, visszatér majd az életébe. A szerepe ugyan megváltozhat, de továbbra is az élete része marad.

Egy erős nő tudja, hogy minden vég egy új kezdetet jelent. Nem fél attól, hogy újra kezdje az életét, még akkor sem, ha már milliószor megtette ezt. Lehet, hogy fáradt és unja már az újrakezdést, de mégis megteszi, talpra áll, mert tisztában van vele, hogy minden döntésnek következménye van, a sajátjának is.

Élete nehéz periódusait megszenvedi és meggyászolja, de mindenből levonja a tanulságot és tovább lép. Ezért van az, hogy nem rendez jelenetet, nem hisztizik, még akkor sem, ha szinte belehal a búcsúba.

Egyetlen egy dolog azonban teljesen biztos. Ha egy erős nő búcsút int valakinek, akkor soha többé nem néz vissza.

Belevág élete következő szakaszába, mindezt pedig félelem nélkül teszi és mindig nyitva tartja az elméjét és a szívét. Fájhat bármennyire a szíve, akkor is arra gondol, hogy lesz még másnap még akkor is, ha nincs mellette senki.

Amikor egy erős nő elbúcsúzik, akkor tudja miért megy el, ebben teljesen biztos lehetsz. Ettől pedig még erősebb lesz, mint amilyen eddig valaha is volt.

betöltés...